---> DF Bayanları Günde :) :D olsun cnm nolcak :D
Lahuti Bayan Üye 4 Eki 2012 #82 ---> DF Bayanları Günde Ellerimize sağlık cok güzel görünüyorlar hahaha +rep canım
ashli Bayan Üye 4 Eki 2012 #83 ---> DF Bayanları Günde Sultan lokumu yapmışım bana da o yakışır p Hepsi harika ağzımızın tadını biliyoruz Yorumlara çok güldüm Teşekkürler eminecim :Ü
---> DF Bayanları Günde Sultan lokumu yapmışım bana da o yakışır p Hepsi harika ağzımızın tadını biliyoruz Yorumlara çok güldüm Teşekkürler eminecim :Ü
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Eki 2012 #84 ---> DF Bayanları Günde Lahuti' Alıntı: Ellerimize sağlık cok güzel görünüyorlar hahaha +rep canım Genişletmek için tıkla ... ashli' Alıntı: Sultan lokumu yapmışım bana da o yakışır p Hepsi harika ağzımızın tadını biliyoruz Yorumlara çok güldüm Teşekkürler eminecim :Ü Genişletmek için tıkla ... ben tesekkur ederım kızlar
---> DF Bayanları Günde Lahuti' Alıntı: Ellerimize sağlık cok güzel görünüyorlar hahaha +rep canım Genişletmek için tıkla ... ashli' Alıntı: Sultan lokumu yapmışım bana da o yakışır p Hepsi harika ağzımızın tadını biliyoruz Yorumlara çok güldüm Teşekkürler eminecim :Ü Genişletmek için tıkla ... ben tesekkur ederım kızlar