Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farmville Gift Collector - Farmville Hediye Toplama
Bu program ile Facebook a girmeden direk çalıştırıp kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giflerinizi toplayabilirsiniz. Ben denedim çalışıyor. Tek kötü yanı karşı tarafa hediye gönderemiyorsunuz yada ben yapamadım
ExifPro v1.0 | Eski Fotoğraflarınız Bile Çok Net Olacak
Bilgisayarımızda fotoğraflarımıza çoğumuz “windows resim görüntüleyicisi” ile bakarız Ama bu program tek kelimeyle “BERBAT” En keskin fotoğrafları bile soft gösteriyorSize “exifpro” adlı fotoğraf izleme programını tavsiye ediyorum Bu programı edinin ve sonra bilgisayarınızda izleyin.Fotoğraflarınız size daha önce hiç o kadar net görünmemişti.Fotolarınızın keskinliğine hayret edeceksiniz…
UltraMon çoklu monitör kullanılan sistemler için üretkenliği arttırma ve monitörlerden tam olarak verim almak için hazırlanmış profesyonel bir araç. Pencereler, görev çubuğu ve kısayollar gibi sık kullanılan Windows bileşenlerine ek seçenekler ve monitörler arasında kullanımı kolaylaştıracak yeni özellikler ekleyen program ile sahip olduğunuz monitörlerden tam verim alabilirsiniz.
Genel Özellikler:
Pencereleri etkin bir şekilde monitörler arasında taşıma ve masaüstleri üzerinde büyütme * Akıllı Görev çubuğu ile daha fazla uygulamayı daha iyi bir şekilde yönetme * UltraMon kısayolları ile uygulama pozisyonlarını kontrol etme * Ekran korucuyular ve arkaplan resimleri için çoklu monitör desteği * Sunum veya benzer başka bir olay için ana monitörünüzü diğer monitörlerinize eşleme
Photo Zoom Professionel | Fotoğraf Yakınlıştırma Programı
Fotoğraflarınızı daha yakından görüntüsü bozulmadanmı görmek istiyosunuz işte tam size göre bir program. PhotoZoom Professional fotoğrafların pixellerinde kayıp olmadan fotoğrafınızı zoom(yakınlaştırma) özelliğine sahiptir. Çok fazla seçeneğide bulunan programla ihtiyacınız olan yakınlaştırmaları yapabilirsiniz.
Okunmayan CD-DVD den Veri Kurtarma Programı | IsoBuster 2.8.0.0 Final FULL
Bu program tam bir dosya kopyalama uzmanı. Bir CD’yi komple sabit sürücünüze atmak istiyorsunuz ama CD’deki bazı dosyalar bozuk, bunun için kopyalama yarıda kesiliyor. Bu program ile kopyalama yarıda kesilmiyor. Bozuk sektör geldiğinde sizi uyarıyor. Siz de hatayı yoksayıp kopyalamaya devam edebiliyorsunuz. Ayrıca bu program sektör sektör okuma yaptığı için, okunamayan çoğu CD’yi okunuyor ve kopyalanabiliyor. Ayrıca programın Türkçe dil desteği de var. Bu sürüm ile Isobuster hemen hemen tüm CD imajlarını da tanıyabiliyor.
Folder Access, dosyalarının güvenliği konusunda paranoyak olanlar için mükemmel bir çözüm. Program belirlediğiniz klasörleri şifreleyerek gizliyor. Gizlenen klasörlere ne Windows üzerinden ne de DOS ort******* ulaşılabiliyor. Hatta şifrelenmiş dosyalara virüsler bile bulaşamıyor.
Şifrenizi girerek klasörlerini kilitleyip tekrar açabilirsiniz. Dosyalarınızı hem meraklı gözlerden hem de virüslerden koruyan bu programın ücretsiz sürümü ne yazık ki en fazla 4 farklı klasörü şifreliyor
Video Avatar, isminden anlaşılacağı üzere bir avatar oluşturma programı. Oldukça sade ve kullanışlı bir arayüzü var. Programla videoların istediğiniz bölümünden istediğiniz bir kesitini seçip keserek, .gif formatında hareketli avatarlar yapabiliyor yada bu kareyi sadece resim olarak jpeg, bmp, gif, tiff, png formatlarında bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz. Programda ayrıca yapacağınız avatarların boyutunu çok yükseltmemek için high quality(yüksek kalite) seçeneğini devredışı bırakma opsiyonuda eklemişler. Yazılım avi, wmv, mpeg, mov, asf, mp4 v.b. gibi neredeyse tüm popüler video formatlarına destek veriyor.
Tanıtım: Videolarınızı anigif (hareketli resim) formatına dönüştüren bu program ile avatarlar yapabilir, forum sayfalarında kendinizi tanımlayan hareketli resimler ve imzalar yerleştirebilirsiniz.
Sizi tanımlayan bir video dosyasını seçip bu programla harketli resimler ve imzalar oluşturmak ve bu oluşturduğunuz gif formatındaki resimleri avatar olarak kullanmak bu programla mümkün.
Birçok video formatını (avi, asf, mp4, mpg, mpeg, mov, wmv, mkv) destekleyen bu programla aynı zamanda avatarınızın boyutunu (yükseklk-genişlik) ve FPS (saniyedeki kare sayısını) ayarlamanızda mümkün. Ön görünüm penceresini kullanarak videonuzun istediğiniz bir bölümünü kesip alabilirsiniz. Normal gösterim olarak kayıt yapabildiğiniz gibi geri sarım gösterim olarak da kayıt yapabilirsiniz
Milyarlık bir program, bildiğimiz üzere sürücü kurslarında eğitim amaçlı olarak stimülatörler kullanılır, bire bir aynı olan bu simülatör neden sizinde elinizin altında bulunmasın, acemiler için kaçınılmaz fırsat ! programda çeşitli araba seçimleri bile var Motosiklet, Jeep Otomobil gibi. İyi çalışmalar
Msn de karşınızdakinin görüntüsünü kaydedin | Camtasia Studio 7
Programı nasıl kullanacağınızı adım adım içince anlattım arkadaşlar, msn de kameralı konuşurken, karşınızdaki kişinin görüntülerini kaydetmek istiyorsanız bu program ile bunu yapabilirsiniz. ayrıca sadece kamera kayıtlarını değil pc ekranında yapmış olduğunuz herşeyi kaydetmeye yarıyan kullanışlı bir programdır.. kesinlikl tavsiye ederim
Bu program sayesinde internette msn nickleri, msn avatarları ve msn ifadeleri aramanıza gerek kalmıyacak programın içerisinde sürekli güncel olacak msn nickleri, msn ifadeleri ve msn avatarları bulabilirsiniz. Ayrıca Msn Sihirbazı Oluşturucu bölümü sayesinde kendi zevkinizce istediğiniz türde, şekilde nickler, avatarlar ve ifadeler tasarlayabilirsiniz.
Bu prgoram Açıköğretim Fakültesinde okuyan veya bu sistemde Not alan öğrencilerin notunu hesaplar aynı zamanda en düşük kaç alması gerektiğini belirtir
Netlerinizi giriyorsunuz. Netinize göre size puanınızı veriyor. 2008 yılının en son verilerine göre hazırlanmıştır.
İlk ve tek Ales Puan hesaplama programını bu sayfadan download edebilirsiniz. Akademik Personel ve Linsansüstü Eğitim sınavının netlerinize göre puanızı hesaplayın. 2008 Bahar Sınavı esas alınarak kodlanmıştır. Konu hakkında bizimle iletişime geçebilirsiniz
Bir kelimenin anlamını çok detaylı göstermesi ve ingilizce kelimeleri sesli bir sekilde şirin bir karakter aracılıgı ile telaffuz etmesi programın en iyi özelliklerinden birisi.
Programın Özellikleri:
* 35.000 İngilizce - Türkçe Kelime * 35.000 Türkçe - İngilizce Kelime * Kelimeleri Sesli Telaffuz * Türkçe Eş Anlamlı Kelimeler * Detaylı Kelime Örnekleme
Sayısal loto oynayanlar için windows ortamında yazılmış rasgele sayı üreten bir program. Ayrıca programdaki zar aracılığıyla değişik tahmin yöntemleri de deneyebilirsiniz
Konuşan saat sisteminizde hazır duran, saat başlarında sesli olarak saati söyleyen, istediğiniz saat ve tarihte yazıyla, sesle, müzikle yada bir film dosyasını oynatarak sizi uyarır yada bilgisayarınızı kapatabilir - tekrar başlatabilir
ingilizce olan bi siteyi türkçeye çeviren bir program.programı indiyoruz kurulum gerektirmiyor. indirdikten sonra Sadece programin kendi explorer sayfasindan girmeniz gerekiyor sayfa açildiktan sonra yukarida “çevir” tikliyorsunuz ortalama çevirme süresi 05-10 saniye arasinda degisiyor. Ingilizce Olan Siteyi Bir Anda Turkceye Ceviriyorsunuz…
Programı indirip kurduğumuzda açılışta yukarıdaki görüntü karşımıza çıkacak. Gösterdiğim yere basarak sesini ayırmak istediğimiz Video’yu seçiyoruz.
Video’yu seçtikten sonra Start tuşuna basacağız.Ancak basmadan önce ayıracağımız sesi istediğimiz yere kayıt etmek istiyorsak Adım 2 ile gösterdiğim yerden gerçekleştirebiliriz
Start tuşuna bastığımızda ayırma işlemi gerçekleşiyor. İşlemimiz başarı ile gerçekleşmiştir.
Word,Excel,Powerpoint şifresi kıran program | Magic v6.1.1.190 FULL
Office programı dosyalarına ait kaybedilen veya unutulan parolaları kurtarmanızı sağlayan profesyonel bir yazılımdır. Parola kurtarma işleminin keyfini çıkarabilirsiniz.Sunduğu Türkçe dil desteği ve sade kullanıcı menüleri sayesinde programı rahatça kullanabilirsiniz. Programın bütün özelliklerini ilgili ayarlar menüsünden birkaç tıklama ile yönetebilirsiniz.