Desem mi? Demesem mi?

Desem mi? Demesem mi?

• De, belki o da senle tanışmak ister

Oy: 15 68.2%
  • Deme, üzülen sen olursun.

Oy: 7 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    22
---> Desem mi? Demesem mi?

bence hiç biirzaman keşke deme ve söyle ama gerçekten seviyorsan söyle belki oda seni seviyordur

ama gerçekten seviyosa söylesin ya 2 günlük aşk için söylemesinn bir ömürlük olsun olcaksa

deme bence internetten birine duyduğun his gerçek değildir bence.

sanalda bir cok kisi birbirine asik olmustur (benim gibi) bende internette tanistim ve sevdim. yani uzerinde 5 yil dusundugum bir iliski yasadim ve hala yasiyorum ki, ben hergun goruyor hergun saatlere gorusuyordum. 5 yildir gorusuyoruz son 1 yildir asigim ben ona... sanaldan olunca karar vermesi kolay olmuyor, gercektende 1-2 ay boyunca degil, belki karsinizdakini seneler boyunca analiz etmeniz gerekiyor, iyice guvenmeniz gerekiyor. bu guven bir kac hafta yada bir kac ayda olusabilecek birsey degil. (benim gibi 5 yil dusunmeyinde) :) yinede cok uzun sure konusun, eger duygularinda samimi degilse en ufak olumsuzlukta ayrilacaktir ama samimi ise sizin gitmek istemenize ragmen israrci olacaktir bu iliskide...

bu forumda dogabilecek ve dogan asklari garipsiyorum, soyle garipsiyorum.. burda ozel mesaj ile birbiri ile gorusemiyorsun, hic dogru durust hayata dair konusamiyorsun, msn alip veremiyorsun, burda asik olmak nekadar saglikli yada nekadar asik olma ihtimali var bilemiyorum (yanlis anlamayin bu benm anlayamadigim birsey) hic bir ozel birsey paylasamiyorsunuz. sadece konulardaki yorumlar ve sohbet bolumundeki yorumlardan yola cikmaniz gerekiyor...
bilemiyorum ki, boyle asik olunabilinir mi?
gerci gormeden sevmek bize hz. uveys (veysel karani) a.s dan kalma bilemiyorum..
umarim burda ask yasayanlar husrana ugramaz, asklari daim olur... ama zor bir ihtimal gibi gorunuyor.. msn olsaydi olurdu...
kiracak birsey yazdimsa af ola.

yeşilim canım benim sana hak veriyorum internet aşkı öyle 2 günlükkğ bişey değil güvenmen gerekir en baştaaa çok doğru söylüyorsun

evet, canim... hemen asik olunmuyor zaten, internet asklarinin aslinda en avantajli yonu ise, goruntuden once karsidakinin mantigina, dusuncelerine bakiyorsun. normal reelde tanisip karsilastiginda ilk fiziksel goruntuye bakiyorsun ama internette gercektende once kafa yapima uyuyormu diye bakiyorsun. 5 sene olmasina ragmen son ana kadar dusunecegim, hala bazen kafam karisiyor... cesaret edemiyorum ciddi bir adim atmaya...boyle giderse bir 5 yil daha dusunurum herhalde :)
hernerde olursa olsun insaALLAH herkez kendine hayirli olanla karsilasir.

evet, canim... hemen asik olunmuyor zaten, internet asklarinin aslinda en avantajli yonu ise, goruntuden once karsidakinin mantigina, dusuncelerine bakiyorsun. normal reelde tanisip karsilastiginda ilk fiziksel goruntuye bakiyorsun ama internette gercektende once kafa yapima uyuyormu diye bakiyorsun. 5 sene olmasina ragmen son ana kadar dusunecegim, hala bazen kafam karisiyor... cesaret edemiyorum ciddi bir adim atmaya...boyle giderse bir 5 yil daha dusunurum herhalde :)
hernerde olursa olsun insaALLAH herkez kendine hayirli olanla karsilasir.

evet yeşilim sevgi öyle kolay kazanılan birşey değil ki zaten pek tasvif etmiyorum internet aşkını

Cesaretli ol, hiç olmazsa bir şansın olur. Bir şansın olması hiç olmamasından daha iyidir. Sonuç iyi veya kötü olur artık gerisi de kadere kalmış.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri