---> Dert Köşesi ! Dudağımda ki uçuk beni sinir ediyoo
BadMatmazel توغبه Prenses 12 Kas 2015 #421 ---> Dert Köşesi ! Dudağımda ki uçuk beni sinir ediyoo
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 13 Kas 2015 #423 ---> Dert Köşesi ! ne sevmeyi bildi beni ne de terketmeyi o kadar çok canımı acıttı ki. artık acımıyor çünkü hissedemeyecek kadar hissizleştim.
---> Dert Köşesi ! ne sevmeyi bildi beni ne de terketmeyi o kadar çok canımı acıttı ki. artık acımıyor çünkü hissedemeyecek kadar hissizleştim.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Kas 2015 #424 ---> Dert Köşesi ! Ay vizeler gelse de kurtulsak artık.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 Şub 2016 #425 ---> Dert Köşesi ! Geceleri uykum gelmiyor gündüz göz açamıyorum :147:
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 5 Şub 2016 #427 ---> Dert Köşesi ! Çok bişey de değildi hayattan istediğim . Guldurmesindi eyvallah ama aglatmasindi da . Onu bile çok gördü.
---> Dert Köşesi ! Çok bişey de değildi hayattan istediğim . Guldurmesindi eyvallah ama aglatmasindi da . Onu bile çok gördü.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 2 Haz 2016 #432 Arkadaşlarımdan ayrılmak 5 yılı geride bırakmak çok zormuş
N ` nazLı .. Bayan Üye 12 Haz 2016 #433 Cevap: ---> Dert Köşesi ! Ne yapmak istedigimi bile bilmiyorum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 17 Haz 2016 #437 Artık kış gelsin, zira tatil snapleri görmekten yıldım.