Derinlerde Yaşanır Sevdanın Çığlıkları

---> Derinlerde Yaşanır Sevdanın Çığlıkları

“Biliyorum bütün sözler yavan, bütün sözcüklerin içi boşaltılmış, bütün anlamlar kullanılmış, bütün anlar uçucu; kelimeye dökülen her duygu, kendiliğinden soğuk bir klişe oluveriyor; hiç bir sözcük duygularıma da yüreğime de yetmiyor;Anlatabildiklerimle değil, anlatamadıklarımla karşında durmak için kaçırdım seni, çaresizliğimi görmen için kaçırdım; yalnızlığımı anlaman için; beni yüreğinle anla, gözlerinle dinle diye…
“Beni kendi kelimelerinle gör diye”. Seni aşk uğruna kaçırdım.Aşk uğruna. Hepsi bu işte…”

Murathan Mungan

"Sen ört ki, senin de ayıbını örtsünler!"

(Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî)

37108_383726158383980_1776611124_n.jpg

Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde gelmem, toplarım

özümü, yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında "kim o ?" dersen; ben olmam kapında sen

olur gelirim. Sen gel de yeter ki , yola yük olmam, yol olur gelirim...

Hz.Mevlâna

"Nasıl görünüyorum başkalarına? Soğuk, sevimsiz, kendini beğenmiş ya da çekingen ve sinik mi? Önemi yok? Aslında o kadar kötü biri değilim. Onların ilkesi, ne olursa olsun iyi ve mutluymuş izlenimi bırakmak. Oysa bu gereksiz bir yorgunluk ve aşırı alçakgönüllülük olarak görünüyor bana."

* İnci Aral

Bugün yine duman sardı başımı Gönlümün gamını almadı dağlar Eler oldum topragını taşını Tükendi dermanım kalmadı dağlar

Bütün ömrümce aradığımı bulduğumda, oturup ağlayacağım,
bir deniz kıyısında...

Ataol Behramoğlu

"Hayat ne gideni getirir,
Ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir…
Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın,
Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın…"

Tolstoy

Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın.Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğreteceği üç şey vardır;
1- Nedensiz yere mutlu olmak...
2-Her zaman meşgul olabilecek bir uğraş bulmak...
3-Elde etmek istediği şey için var gücüyle dayatmak

~Paulo Coelho~

Bir kötü taş, bir altın kâseyi kırar...
Ama ne taşın kıymeti artar ne de altının değeri eksilir...!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri