---> Depresif Karalamalar Değerli kardeşim,keşke geri dönsen
Debresif Bayan Üye 7 Ara 2011 #22 ---> Depresif Karalamalar Efsunkar' Alıntı: Değerli kardeşim,keşke geri dönsen Genişletmek için tıkla ... teşekürler hatırlanmak güzel kısa sürede tanısmamıza rağmen
---> Depresif Karalamalar Efsunkar' Alıntı: Değerli kardeşim,keşke geri dönsen Genişletmek için tıkla ... teşekürler hatırlanmak güzel kısa sürede tanısmamıza rağmen
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 7 Ara 2011 #23 ---> Depresif Karalamalar Galatasaraylıyım... seni tanıdıma memnun oldum fatoş abLa bn esra =) renkdaş olmamıza sevndm =)
---> Depresif Karalamalar Galatasaraylıyım... seni tanıdıma memnun oldum fatoş abLa bn esra =) renkdaş olmamıza sevndm =)
Debresif Bayan Üye 8 Ara 2011 #24 ---> Depresif Karalamalar dawn0 bLoOdy' Alıntı: Galatasaraylıyım... seni tanıdıma memnun oldum fatoş abLa bn esra =) renkdaş olmamıza sevndm =) Genişletmek için tıkla ... tşkler bende memnun oldum
---> Depresif Karalamalar dawn0 bLoOdy' Alıntı: Galatasaraylıyım... seni tanıdıma memnun oldum fatoş abLa bn esra =) renkdaş olmamıza sevndm =) Genişletmek için tıkla ... tşkler bende memnun oldum