Asılmaları Acizlikti..Ama kahraman değillerdi..
sadece bazı ezilen insanların görüşlerini herkese anlatmaya çalışan elçilerdi..Çok değerlilerdi..Ama herzmnki gibi değerleri bilinmedi! Zamanla herkes pişmanlık duyacaktır bu olaydan bkz:Nazım Hikmet Ran..
Veya Albümüne bi Kürtçe Şarkı Koydu Diye Taşlanan Ahmet Kaya'dır..Ama şuanda Türkiye'nin en köklü kanalının kürtçe kanalı açılmıştr..Ne denilebilrki..!
Al birini vur birine.çok haklısın ...şu anki siyasilerden daha suçlu deillerdi....
Bölücü olan birisini topluma halk kahramanı gibi olarak lanse ettiriliyor,ediliyor ya ...
Yanındamıydın o sözleri derken ?Denz Gezmiş gibi bir adam ? vay bea . Zamanında soygun yaptgı dogruama araştırın bakalım neden yapmıs neden adam öldürmüs ? Baskaları adam öldürüyor yha onlara bişi denmiyor ? D.gezmiş gibi bir adam idam edildiğinde kendısı sandalyeyı cekıp 25 dakıka can werıyor ölmeden once yaşasın lenizim yaşasın atatürkçülük yaşasın kürt ve türk kardeşliği diyor . Bunu da bi araştırın bakaLım neden dıyor ?
©ﻕΞתς яΞiš;1747010' Alıntı:Yanındamıydın o sözleri derken ?
Lenin ve marksist bir adam Atatürk'çü olamaz. Madem Atatürk'ü çok seviyordu neden Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni beğenmeyip komunizmi getirmek istiyordu ? Yani sizin dilinizle neden devrim yapmaya çalışıyordu ? Böyle Atatürkçülük mü olur ? Atatürk'e ihanet değilmidir bu ?
Hacııı anlamadın mı beni ?1 ) Ben devrmci değilim .
2 ) Şimdi çevrene bir bakmanı istiyorum . Devrimci sence en çok hangi partide ? Chp ve Tkp bunu iyice bir araştır
3 )Türkiye Cumhuriyetini beğenmese niye o zaman TürkLüğünü koruyup barışı ve özgürLüğü kardeşLiği istiyordu ?
4 ) 2. maddeyi lutfen arastırmanı ıstıyorum . Özellikle izmir de devrimci ve chpli Atatürkçü oLan bir çok kişi var. Bu sence garip değiLmi ?
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına karşı gelmiş ve asılmıştır. Başka lamı cimi yok.Ben sadece haksız yere idam ediLdiğine kızıyorum . Can bu seni haksız veya baska birini haksız assaLar ? Yazık günah be waLLahi yazık..!
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.