---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? Kesinlikle Sağlık.
'-DamLa Bayan Üye 14 Ocak 2011 #22 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? fatma özlemm , fatih ümitcan
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 21 May 2011 #27 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? para,zaman
ByX Banned 21 May 2011 #28 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? eski arabam we wod...n'e hattım
A amurdad Bayan Üye 21 May 2011 #29 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? O kadar çok şey var ki..Ama iş işten geçtikten sonra anlasak nolcak..
---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? O kadar çok şey var ki..Ama iş işten geçtikten sonra anlasak nolcak..
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 21 May 2011 #31 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? çocukluğum
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 21 Ağu 2011 #35 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? yerde para bulup harcasam hemen, çok pişman oluyorum oturup ağlıyorum keşke idareli kullansaydım diye.
---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? yerde para bulup harcasam hemen, çok pişman oluyorum oturup ağlıyorum keşke idareli kullansaydım diye.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #37 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? üniversite zamanında az gezdim daha çok gezebilirdim.. daha çok çalışıp derslerimden daha rahat gecebılırdım..
---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? üniversite zamanında az gezdim daha çok gezebilirdim.. daha çok çalışıp derslerimden daha rahat gecebılırdım..
RuyaLarda Bayan Üye 28 Ağu 2011 #38 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? Günü gününe ders calısmakkk
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 28 Ağu 2011 #40 ---> Değerini Çok Sonra Anladığınız Şey(ler)? OkuL