---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? c şıkkı :D yapma duydugunda da duymamış ol
I ilker48 Kayıtlı Üye 17 Ağu 2010 #21 ---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? c şıkkı yapma duydugunda da duymamış ol
mr.monk Kayıtlı Üye 17 Ağu 2010 #22 ---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? böyle de edepsiz başka bir kelime bilmiyorum. yapanı sevmem. ama ister istemez yapıyoruz o ayrı
---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? böyle de edepsiz başka bir kelime bilmiyorum. yapanı sevmem. ama ister istemez yapıyoruz o ayrı
Du Karmen Bayan Üye 17 Ağu 2010 #23 ---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? « dieséL »' Alıntı: Diger : lak lak. Genişletmek için tıkla ... katılıormm
---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? « dieséL »' Alıntı: Diger : lak lak. Genişletmek için tıkla ... katılıormm
İnci 1907 Prenses 24 Ağu 2010 #25 ---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? dedikoduuuuuu en buyuk keyfim :11: öle herkesle yapmam tabii gerci herkesle yapılmaz. betül , nazlıyla güzel gidiyo :11: yeyimmm sizzziiii :67::50:
---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? dedikoduuuuuu en buyuk keyfim :11: öle herkesle yapmam tabii gerci herkesle yapılmaz. betül , nazlıyla güzel gidiyo :11: yeyimmm sizzziiii :67::50:
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #26 ---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? Dedikodu asla yapmam elalemin ne yaptığından bana ne?
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #27 ---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? Boş Zamanlarda Can Sıkıntısından Yapılan Milleti Çekiştirme Faaliyeti.
---> Dedikodunun sizce anlamı nedir? Boş Zamanlarda Can Sıkıntısından Yapılan Milleti Çekiştirme Faaliyeti.