Üye Resmi dede ye de bir bakin bakem

---> dede ye de bir bakin bakem

2007 manavgat selalesinde
2a9tset.jpg

Son düzenleme:

Abi, senin bu renkli, dinamik kisiligine hayranim ve imreniyorum. Bir cok genc tembelken ozellikle ben. Senin bu halina hayranim.

..cok cok tesekkur ederim,,cok kisa bir zaman evvel hawaii adalarina gittim resim otelin balkonundan,cok yakinda cekmis oldugum resimleri yukleyecegim,evet yas 67 oldu ama kendimi koyvermedim ,gunde 2 saat ekserzis yapiyorum.evde yapilacak is olursa usenmeden yapiyorum,,, 16 yil evvel sigarayi biraktim,cok az olarak icki icerim,kumarim yok,asiri masraf etmeyiz,biriktirdigimiz paralarlada her yil bir yurt disi gezisi yapariz,hem moral tazeliyoruz,gormedigimiz yerleri goruyoruz bol bol da resim cekiyorum,bir gittigim yere bir daha gitmem ama 4 yilda 3,uncu sefer hawaii ye gittim,beni oraya ceken bir seyler olmali,bu sefer son , bir daha buraya gelmem dedim,her sey kismet tabi.

Rabbim uzun omurler versin. Paylasim icin tesekkurler :)

Altan amca valla süpersin, imrenmiyor değilim. Bazen yırtık olmak gerekiyor.

evet yillardan sonra linkler kirilmis gitmis,uyari icin tesekkurler,firsat buldukca eski linkleri silip yenilerini yuklerim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri