Darwinist Neleri Dusunmez.?

sed191

Kayıtlı Üye
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adiyla

Gercek şu ki, biz onlara melekler indirseydik, onlarla ölüler konuşsaydı ve her seyi karşılarına toplasaydık, -Allah'ın dilediği dışında- yine onlar inanmayacaklardı . Ancak onların çoğu cahillik ediyorlar. ( EN'AM SURESİ / 111) Oncelikle bu ayetle giris yapmak istedim..

anlayamadim bi turlu ama hala evrimimi savunuyosunuz bu devirde???
bu gibi haberler evrimcilerin son cirpinislari. .
DNA dizelerinin oluşturulması, evrimin gizemli yaratıkları Neandertaller'in saç ve göz rengi, deri biçimi, zihin ve konuşma yetileri gibi konularını aydınlatacak. denmis yazida...
Evrimciler zaten
bir dinozorun sineği yakalamaya çalışırken kanatlandığını iddia ederken, sineğin zaten mükemmel bir kanat ve uçuş sistemine sahip olarak saniyede 1000 kere kanat çırpıyor olduğunu düşünmezler. Evrimciler yeryüzündeki tüm canlılığı meydana getirdiğini iddia ettikleri atomların şuursuz varlıklar olduğunu düşünmezler.
Onlar once gozun kompleks yapisinin nasil oldugunu aciklasinlar. .
Gozdeki 42 sinir hucerelerinden sadece bi tanesi bile olmasa insan kor olur.
ee evrimde de zamanla gelisiyo ya hersey.. o zaman 41 sinirli goze sahip insan da gormüyo olur.
bizden onceki devirde yasayan insanların kor olmasi gerekir. bu sadece bi örnek.
Allah insanı bütün varlıklar gibi o kadar muaazzam ve kompleks yaratmis ki evrimciler hala suskun kaliyolar bu konularda:)
bence evrimi savunarak daha fazla komik olmayin derim evrimcilere. ..
bu arada Darvinistlerin yani evrimcilerin dusunmesi gereken bi kac seyi yaziyim sizde bi dusunun isterseniz :)

DARWINIST NELERI DUSUNMEZ

Darwinistler canlılığın mutasyonlar sonucunda evrimleştiğini iddia ederken mutasyonların %99'unun canlılara zarar verdiğini düşünmezler. Darwinistler evrim teorisinin 1800lü yılların teknolojik durumu içerisinde ortaya atılmış kör bir teori olduğunu düşünmezler.
Darwinistler türlerin birbirinden evrimleştiğini iddia ederken fosil katmanlarında bunu destekleyecek tek bir delil elde edilemediğini düşünmezler.
Darwinistler canlı türlerinin birbirlerinden uzun zamanlar içinde evrimleşerek çoğaldıklarını iddia ederken bugün bilinen temel canlı kategorilerinin tamamına yakınının, 530-520 milyon yıl önce, "Kambriyen Devri" adı verilen jeolojik devirde aynı anda ve aniden ortaya çıktıklarını düşünmezler.
Darwinistler, fosil kayıtlarının canlıların milyonlarca yıldır hiçbir değişime uğramadıklarını ispat ettiğini düşünmezler.
Darwinistler 19. yüzyılın ilkel bilim anlayışıyla hayali bir varsayım olarak öne sürülen evrim teorisinin bugüne kadar hiçbir bilimsel bulgu veya deney tarafından doğrulanmamış olduğunu düşünmezler.
Darwinistler Archaeopteryx' in sürüngenler ile kuşlar arasındaki "kayıp halka" olduğunu iddia ederken Archaeopteryx'in tam bir uçucu kuş olduğunu düşünmezler.

saygılarımla...
 
paylaşım için sağol ama mutasyonlar nasıl %99 zararlı oluyolar bu konuda bilgi istiyorum açıkçası mutasyonun tanımına aykırı bi tanım oluyo o zaman! yane ya bu %99 zarar olayı yalan yada mutasyonun sebepleri ve etkilerinin nedenleri çünkü bildiğin gibi günümüzdede çok canlı mutasyon ve adaptasyon geçiriyo geçirmiş
 
sayın adminim mutasyon demek fiziksel özelliklerin kimyasal etkilerle değiştirilmesi demek değilmi? Şu ana kadar bu işlemin yarar sağladığı bir örnek bulabilmek mümkün olmadı, yaradılan herşey mükemmel özelliklerle yaratılmış, eksiklikleri bile bir başka güzelliktir...Doğa dediğimiz ortamda.... Bildiğin gibi diyorsunuz benim bildiğim bir örnek yok mutasyon geçiren, siz verebilirmisiniz bir veya bir kaç tane?????
 
Mutasyon olur ve doğal seçilime maruz kalır. Yani canlının mutasyondan nasıl etkilendiğini ancak yaşam mücadelesi ve çoğalma gibi süreçleri yapması sırasında anlamak mümkündür. Mutasyondan zararlı olarak etkilenenler bu süreç sırasında temizlenirler. Doğal seçilim sırasında yararlı ve nötral mutasyonların varlığını bilmeye olanak yoktur. Çünkü mutasyona uğramayan canlılar da yaşamaya devam edeceklerdir, yararlı ve nötral mutasyona uğrayan canlılar da yaşamaya devam edeceklerdir. Bu doğal fenomeni yanlış yorumlamak ve mutasyon her zaman zararlıdır sonucu çıkarmak bir hatadır.Her yararlı mutasyonu tanımak mümkün değildir. Hatta çoğunu tanımak mümkün olmayabilir. Ama bir tür yararlı mutasyon vardır ki, tanınması mümkündür.Bu mutasyonların etkisi on-off şeklinde, bazı durumlarda manifet olmakta, diğer durumlarda ise etkisi kaybolmaktadır.
Bunlara conditional mutations (koşullu mutasyonlar) denmektedir. Bu mutasyonlar bazı koşullarda hücrenin fenotipinde değişiklikler yapmakta, koşullar değişince bu değişiklikler yok olmaktadır.
Örneğin ısıya duyarlı (temperatur sensitive) mutasyonlar böyledirler. Koşullu mutasyonun manifest olması için ortamın ısısının değişmesi gerekmektedir. Artan veya düşen ısıya verilen yanıt, canlının ortama iyi uyması için gereklidir. Bu yüzden bu mutasyon türü tipik bir yararlı mutasyon örneğidir.
 
tşkLer bilgi için kısaca darwinistler Allah'a inanıyorlar fakat cenent cehenneme inanmıyorlar.böylede nitelendirebilirz.
 
hala darwinizmin tartışılması ne acı...!!!!!

artık seküler bilim bile bir yaratıcın varlığını kabul etmiş durumda....
ve evrim teorisini çürütülmüş durumda....
 
dostum harika bi konu artık bu evrim saçmalığına da bu konu son nokta olur inş...
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst