Edit: Lazım değil görmesin kimse :)
R RaPizM^^ Bayan Üye 5 Eyl 2010 #2 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) çift yumurta ikiziyseniz benzememeniz normal Asb güzel resimler.
---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) çift yumurta ikiziyseniz benzememeniz normal Asb güzel resimler.
hç kmse oLmadı Bayan Üye 5 Eyl 2010 #3 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) allah sahibine baqışlasın...
' Kontes.. Bayan Üye 5 Eyl 2010 #4 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Hoş resimler Yakışıklısın Çağlar Allah sevdiklerine bağışlasın
---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Hoş resimler Yakışıklısın Çağlar Allah sevdiklerine bağışlasın
ELaSu Bayan Üye 5 Eyl 2010 #5 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Yakisiklisin ikiz kardesinde guzeL Hos kareler .....
---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Yakisiklisin ikiz kardesinde guzeL Hos kareler .....
DarkStar- Kayıtlı Üye 5 Eyl 2010 #6 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Teşekkürler Forumda soyisim vermek yasak biliyorum ama bu resimler başka bir platromda paylaştığım resimlerim olduğu için oradan direkt kopyaladım. Son düzenleme: 5 Eyl 2010
---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Teşekkürler Forumda soyisim vermek yasak biliyorum ama bu resimler başka bir platromda paylaştığım resimlerim olduğu için oradan direkt kopyaladım.
Deathalone Banned 5 Eyl 2010 #7 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) soyisim kullnmak yasak arkadasım formda o resimleri silersen veya degistirirsen iyi olur yakısıklısın a.s.b
---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) soyisim kullnmak yasak arkadasım formda o resimleri silersen veya degistirirsen iyi olur yakısıklısın a.s.b
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 5 Eyl 2010 #8 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Soy isim vermek yasak! ResimLer EditLenmiştir. Lütfen Dikkat edeLim.. Yakışıklısın A.s.b
---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Soy isim vermek yasak! ResimLer EditLenmiştir. Lütfen Dikkat edeLim.. Yakışıklısın A.s.b
DarkStar- Kayıtlı Üye 6 Eyl 2010 #9 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Düzenledim.
mr.monk Kayıtlı Üye 6 Eyl 2010 #10 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Nasıl ikizsiniz siz ya, ablan senden en az 3 sene önce doğmuş gibi sanki. Ya da makyajdan öyle artık, bilemiycem. Allah günahlarını bağışlasın.
---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Nasıl ikizsiniz siz ya, ablan senden en az 3 sene önce doğmuş gibi sanki. Ya da makyajdan öyle artık, bilemiycem. Allah günahlarını bağışlasın.
DarkStar- Kayıtlı Üye 6 Eyl 2010 #11 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Yok beya sadece 10 dk büyük
mr.monk Kayıtlı Üye 6 Eyl 2010 #12 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) hedonist misin?
DarkStar- Kayıtlı Üye 6 Eyl 2010 #13 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Hedonist?
` βэγzα ' Banned 6 Eyl 2010 #14 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Yakısıklısın A.s.b
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 6 Eyl 2010 #15 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Hoş resimler. Allah sevdiklerine bağışasın (.
---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Hoş resimler. Allah sevdiklerine bağışasın (.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 6 Eyl 2010 #16 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Asb kardeş Yakışıklısın
DarkStar- Kayıtlı Üye 6 Eyl 2010 #17 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Sağolun sizide.
ShEWoLF Bayan Üye 6 Eyl 2010 #18 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) cok güzel bizimle paylastıgın ıcın saol
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Eyl 2010 #19 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) Yakışıklısın Allah sevdiğine bağışlasın
FoX Kayıtlı Üye 16 Eyl 2010 #20 ---> DarkStar- [Birkaç Resim] (: Boy Göstereyim Biraz :) karizmasın paşam (=