DANGER Şok pozlar

iyi adamdın ne oldu sana yaw :( vah kardeşim ya :( ameliyatla tekrar eski haline getirmek lazım seni ama tıpta senin bu tipe çağre yoktur eminim :D

abi estetikciye şekil olim diye gitmişsin ama belli estetikci olmayınca OzKaN girmiş ameliyata o yapmış seni böyle :D

özkan ellerine sağlık biricik arkadaşım harika bi çalışma olmuş danger arkadaş yazık olmuş sana gerçek resimlerinede bakıp kıyaslama yapmalıyım ama gerçekten komikti ya :) ilkten gerçektenmi acaba diye düşündüm hatta özkana da sordum sonra cevapları okudukçaanladım ve çok güldüm güzel bi çalışma teşekkürler özkan ve danger :)

hahhahhahhahhahhahhahhah

koptumm

kabullenıyoda artık :D ılk gunler kızmıstı kabullenmeıstıu anladıkı

allahın bıldıgnı kuldan saklayamaz

nereye kadar ınsanların resmnı ben dıye gostercekkı :166::166:

demi bana inanmayan tek bi kişi olduğu sürece nereye kadar gitcekki varsın böyle olsun;)

bana inanmayan hiç kimse inanmasın ben buyum diğer resimlerim fake.!

__€yLüL__;298823' Alıntı:
özkan ellerine sağlık biricik arkadaşım harika bi çalışma olmuş danger arkadaş yazık olmuş sana gerçek resimlerinede bakıp kıyaslama yapmalıyım ama gerçekten komikti ya :) ilkten gerçektenmi acaba diye düşündüm hatta özkana da sordum sonra cevapları okudukçaanladım ve çok güldüm güzel bi çalışma teşekkürler özkan ve danger :)

eyv eylül;)..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri