---> NeFReT OYuNu :(.................... okuldan
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 10 Eki 2010 #983 ---> NeFReT OYuNu .................... Bencil insanlardan.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Eki 2010 #984 ---> NeFReT OYuNu .................... Önüne geleni ayarlamaya çalışan, aracılık eden insanlardan.
'-DamLa Bayan Üye 11 Eki 2010 #986 ---> NeFReT OYuNu .................... hawaLı_qirL' Alıntı: HocaLarın topundan Genişletmek için tıkla ... .
---> NeFReT OYuNu .................... hawaLı_qirL' Alıntı: HocaLarın topundan Genişletmek için tıkla ... .
` Nur ~ Bayan Üye 11 Eki 2010 #988 ---> NeFReT OYuNu .................... sabahın köründen kaLkmaktan xD
'-DamLa Bayan Üye 11 Eki 2010 #989 ---> NeFReT OYuNu .................... hawaLı_qirL' Alıntı: sabahın köründen kaLkmaktan xD Genişletmek için tıkla ... hislerme tercüman oldun p
---> NeFReT OYuNu .................... hawaLı_qirL' Alıntı: sabahın köründen kaLkmaktan xD Genişletmek için tıkla ... hislerme tercüman oldun p
Sibel1 Bayan Üye 13 Eki 2010 #990 ---> NeFReT OYuNu .................... bencil insalardan, kendini,beğenmişlerdennnnn matematiktennnnnnnnnnnnn... bi de isodannnnnnnnn iremdennnnnnnnnnnnn..!! tarkandannn
---> NeFReT OYuNu .................... bencil insalardan, kendini,beğenmişlerdennnnn matematiktennnnnnnnnnnnn... bi de isodannnnnnnnn iremdennnnnnnnnnnnn..!! tarkandannn
İnci 1907 Prenses 21 Eki 2010 #991 ---> NeFReT OYuNu .................... Vatan Hainlerinden Nefret Ediyorum
İnci 1907 Prenses 21 Eki 2010 #993 ---> NeFReT OYuNu .................... Vatan Hainlerinden Nefret Ediyorum
` Nur ~ Bayan Üye 21 Eki 2010 #994 ---> NeFReT OYuNu .................... Kendini bişey zannedenLerden.
´ LoveJ. Bayan Üye 21 Eki 2010 #995 ---> NeFReT OYuNu .................... Kahrolsun Matematik , KahroLsun İngilizce xD
'-DamLa Bayan Üye 21 Eki 2010 #997 ---> NeFReT OYuNu .................... uykuCu !' Alıntı: 2 yüzLüLerdenn. Genişletmek için tıkla ... .
---> NeFReT OYuNu .................... uykuCu !' Alıntı: 2 yüzLüLerdenn. Genişletmek için tıkla ... .
İnci 1907 Prenses 22 Eki 2010 #999 ---> NeFReT OYuNu .................... Vatan Hainlerinden Nefret Ediyorum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 22 Eki 2010 #1,000 ---> NeFReT OYuNu .................... her sabah 5'te uyanmaktan .