---> NeFReT OYuNu :(.................... Mutsuzluktan Can sıkıntısından yalnızlıktan
FıRaT1 Kayıtlı Üye 26 Şub 2009 #741 ---> NeFReT OYuNu .................... Mutsuzluktan Can sıkıntısından yalnızlıktan
sleepless Bayan Üye 27 Şub 2009 #744 ---> NeFReT OYuNu .................... nefffret ediyorum her gün neffret ettiğim insanları görmek zorunda olmaktann..!
---> NeFReT OYuNu .................... nefffret ediyorum her gün neffret ettiğim insanları görmek zorunda olmaktann..!
CADIII Bayan Üye 27 Şub 2009 #745 ---> NeFReT OYuNu .................... gerçek çabalar gösteremeyen cesaretsizlerden nefret ediyorum!!!!
---> NeFReT OYuNu .................... gerçek çabalar gösteremeyen cesaretsizlerden nefret ediyorum!!!!
paradox Banned 27 Şub 2009 #746 ---> NeFReT OYuNu .................... çaresizlikten nefret ediyorum..
tuubaa Bayan Üye 28 Şub 2009 #752 ---> NeFReT OYuNu .................... ne istediğini bilmeyen kişiliklerden
sleepless Bayan Üye 28 Şub 2009 #754 ---> NeFReT OYuNu .................... sleepless' Alıntı: nefffret ediyorum her gün neffret ettiğim insanları görmek zorunda olmaktann..! Genişletmek için tıkla ... =(
---> NeFReT OYuNu .................... sleepless' Alıntı: nefffret ediyorum her gün neffret ettiğim insanları görmek zorunda olmaktann..! Genişletmek için tıkla ... =(
Sadakat_06 Kayıtlı Üye 1 Mar 2009 #757 ---> NeFReT OYuNu .................... birşey sahibi olupta o şeyle dünyanın sahibi olduğunu zannedenlerden nefret ediyorum
---> NeFReT OYuNu .................... birşey sahibi olupta o şeyle dünyanın sahibi olduğunu zannedenlerden nefret ediyorum
Sahraa! Bayan Üye 7 Mar 2009 #760 ---> NeFReT OYuNu .................... önüme engeL çıKaraNLarDaN...