---> Cümleten Selamlar Hoşgeldiniz aramıza.. Biraz geç kalmışım,kusura bakmayın..
Efsunkar Bayan Üye 9 Eyl 2011 #21 ---> Cümleten Selamlar Hoşgeldiniz aramıza.. Biraz geç kalmışım,kusura bakmayın..
mojitoo54 Banned 9 Eyl 2011 #22 ---> Cümleten Selamlar Hoşgeldiniz, iyi forumlar Ebru abla ceteyı toplamıs p :Ç
Efsunkar Bayan Üye 11 Eyl 2011 #24 ---> Cümleten Selamlar İyi ki gelmişsiniz..Zarif varlığınız ve güzel imlanız ile..
SarfiNazar Bayan Üye 12 Eyl 2011 #25 ---> Cümleten Selamlar Efsunkar' Alıntı: İyi ki gelmişsiniz..Zarif varlığınız ve güzel imlanız ile.. Genişletmek için tıkla ... Estagfirullah :Ü Varolasiniz...
---> Cümleten Selamlar Efsunkar' Alıntı: İyi ki gelmişsiniz..Zarif varlığınız ve güzel imlanız ile.. Genişletmek için tıkla ... Estagfirullah :Ü Varolasiniz...
'-DamLa Bayan Üye 12 Eyl 2011 #26 ---> Cümleten Selamlar CaSPeR35' Alıntı: Hoşgeldin Keyifli forumlar. Genişletmek için tıkla ... +
SarfiNazar Bayan Üye 12 Eyl 2011 #27 ---> Cümleten Selamlar '-DamLa' Alıntı: + Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum o halde.Varolasiniz...
---> Cümleten Selamlar '-DamLa' Alıntı: + Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum o halde.Varolasiniz...
SarfiNazar Bayan Üye 12 Eyl 2011 #29 ---> Cümleten Selamlar Suya Hapsettim' Alıntı: Hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum
SarfiNazar Bayan Üye 15 Eyl 2011 #31 ---> Cümleten Selamlar eylulecem' Alıntı: hoşgeLdinn inşallah kaLıcı oLrsn.. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum. InsAllah
---> Cümleten Selamlar eylulecem' Alıntı: hoşgeLdinn inşallah kaLıcı oLrsn.. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum. InsAllah