---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar
Efsunkar Bayan Üye 27 Eki 2011 #43 ---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar CaSuaL @' Alıntı: Hayırlı Cumalar..Geçte Olsa.. Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle olacak hep kardeşim..Allah gani gani bu mübarek günde rahmet eylesin inşallah
---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar CaSuaL @' Alıntı: Hayırlı Cumalar..Geçte Olsa.. Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle olacak hep kardeşim..Allah gani gani bu mübarek günde rahmet eylesin inşallah
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Eki 2011 #44 ---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar Hayırlı cumalar..
buğlem Bayan Üye 28 Eki 2011 #45 ---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar hayırlı cumalar herkese..
S Stinko Kayıtlı Üye 28 Eki 2011 #46 ---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar cumanız mübarek olsun
yesil83 Bayan Üye 3 Kas 2011 #48 ---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar cumaniz mubarek olsun cumleten. Hayirli cumalar diler, dualarin kabulunu temmeni eder, dualarinizdada bana bir yer ayirmanizi rica ederim...
---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar cumaniz mubarek olsun cumleten. Hayirli cumalar diler, dualarin kabulunu temmeni eder, dualarinizdada bana bir yer ayirmanizi rica ederim...
eternal Banned 4 Kas 2011 #51 ---> HayırLı cumalar Hayırlı Cumalar.. Allah tüm dileklerinizi kabul etsin.
M MaviElif Bayan Üye 18 Kas 2011 #60 ---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar Bu bölümü daha yeni fark ettim, herkese hayırlı cumalar diliyorum
---> Cuma'nız Mübarek Olsun, Hayırlı Cumalar Bu bölümü daha yeni fark ettim, herkese hayırlı cumalar diliyorum