---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) ya kardes saolda kesın olur demı.....
C ceko1 Kayıtlı Üye 3 Eyl 2009 #21 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) ya kardes saolda kesın olur demı.....
F fifijakal Kayıtlı Üye 17 Eyl 2009 #22 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) bunla cs serveri olmuyoki half life serveri oluyo Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Eyl 2009
E emir5252 Kayıtlı Üye 11 Nis 2010 #23 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) tek kullanımlıkmı bu ??
N neceozkan Kayıtlı Üye 25 Haz 2010 #24 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) Qardeşim ben 1 deki linlk indiremeim nasıl indircez ?
---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) Qardeşim ben 1 deki linlk indiremeim nasıl indircez ?
K karo1971 Kayıtlı Üye 30 Eyl 2010 #25 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) Kardeşim Sw nasıl acıcaz biri onu anlatsız harfi harfine ama açtıktan sonra ha counter ha half life acılıyomu onu anlatın ? ? ama güsel program mı ş
---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) Kardeşim Sw nasıl acıcaz biri onu anlatsız harfi harfine ama açtıktan sonra ha counter ha half life acılıyomu onu anlatın ? ? ama güsel program mı ş
1 1ercan1 Kayıtlı Üye 12 Kas 2010 #27 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) GüzeL OLmuŞ..!
H halilhejar Kayıtlı Üye 31 Ara 2010 #29 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) bok gibi olmadı işte
D dijitall25 Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 #30 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) online oyuncular gelebiliyolarmı net üzerinden adminlik fln yazıozmu
---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) online oyuncular gelebiliyolarmı net üzerinden adminlik fln yazıozmu
PMC Banned 8 Ocak 2011 #31 ---> Cs'de Bedava Server Acmak . (ResimLi AnLatım) Teşekkürler çok sağol paylaşım için :88: