Cs DuslerTeam MAC SONUCU !

Kimse k.Bakmasın Beyler ve HANIMLAR =) Dün Gece Çıkmam Gerekti Ama Olsun Şimdi Yazıyorum. Biz T iKen Skor 15-5'ti, Yani Biz Yendik. Biz CT oLduk Ve 5-5 oLdu ve aLırSak bitiyoRdu çünkü 6 oLurSak Onlar 9 oLuyoR ve diğer Eli Geçemeyeceklerinden Biz Gene Galip Sayılıyoruz...

Şimdi Oyunda Fantastiq* iSimLi OyunCumuzun 2 haTaSı oLdu ( MEĞER DUYMUYORMUŞ xD ) Ben Mic'den basbas bağrıyorum nan oraya kurma küfrettim hatta :D adam Gidiyo BUG'a KuruyoR Yahu.. Hatta Bi kere Oraya Kuracam diye öLdü Gülme Krizine Girdim ben de öLdüm xD :D Diğer Hatası iSe iLk eL oLdu adam Bombayı KurCak Biz KoruyoRuz adam bombayı yere atmış bizLe Savaşıyor, buydu.

Evet Maçta TT Bendeydi ama Karşı Taraf dinLiyordu Sanırım O yüzden Ters Taktikler verdim ( Aslında Doğru verdim de bizimkiler ters yöne gitti :D ) Ben GeneL'de Mic'ten SÖVDÜM. Karşı Taraf dinLiyoRdu =)

Ve bu aRada EMİRHAN Abi izLeyenLerden NiCk'i DuslerForum | zZz oLandıR ve Takım MeneJeRimiZz oduR ve Eğer Oyuna O GirSeydi İnanın GODLIKE Yapardı ve Peşpeşe 16 eL aLıp OYUN GG oLurDu =)

OzKaN da Fena diiLdi Biz adamların Canını Azalttık O vuRdu :) Garip ama GerÇek!
 
haha fantastic'in 2 hatasımı vururum bak çocuq seni adam yapıştı resmen bana nereye gitsem gelio dibimden ayrılmıo küfür ediom çek git len mere die yoq abi adam dibimde napak :D ben senin tt hiç uymadım ki :D sen gidion ben altan dolanıom :d sen dion a tut ben diom ortadan tunel bascam alayını tarıcam :D yaptımda çoq güzel oldu :D 3 adam aldım 2 sakatladım :D
 
Gnclr Her Ne KAdar Oynamamış Olsamda Tbrk EDıyorum Ve Bnm Oynamama SEbebım Benı Oyuna ALmadıkları Icın DEıl Duslerforum UYelerının SErverı DOldurmasıydı Komık Gelebılır AMa Tbriq Ediyorum...!
 
daha yavas :) konusmalarınıza dıkkat edın


rocker sen oyunda bıle yoktun nıye kaptırıyon bukadar . bırak kaybedenler bozulsun sen rahat ol kasma kendını
 
evet bu sefer benım team le yabacaaz daha persembeye cok var kendınızı kaptırmayın:Dxd
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst