Cs 1.6 HiLeLEri, counter strike hileleri,WALL HACK

OgC İndirmek İçin TIKLA

Ogc En iyi waLLdır Aam ayaRLaması Biraz zahemtlidir eyerr ayarlarsıanız wall + speed Olur hatta tombraider modu bile war.. Gule Gule Kullanın :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BadBoY v5 İndirmek için TIKLA

Bunun AyARLanısı Daha Zordu Ayar Tusus insert dir su ana kadr ben ayarlıyamadım ins. siz ayarlarsınız ii Hileler :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FFX V7.2 Buda GZL bir WALL İndRmek İçin TIKLA
Bunun kullanısı kolaydır programı acın Cheat Confi.... Tıklayıp hl.exe yi secit tmm deyip calıstırın we oyuna girin o otomatık acılır..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FFX V6.66 Buda Aynı FFX V7.2 Gibi ayarLanır bunda ayrıyetten speed wardır..
indirMek için TIKLA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cs 1.6 WALL Buda Hem duwardan gecirir hemde normal wurur ama Hep hs arada bir AKacrırır
İndirmek için TIKLA
İste Buda En GzL Speed Niggon NoggER! Bunun en Kotu yanı panick key yoktur kapatma tusu yani.. Ve V19 + 800x600 ekran ayarları olmadna calısmıor
indirmek için TIKLA

Alıntı DegilDir EmegE SayGı

+---------------+
| By |
| |
| BLo0DyBuG |
| |
| EmeGe |
| |
| SaYGı! |
| |
+---------------+

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bnde Hileyi sewmem maksat paylasım olsun ama bunu zewk için yapmayın admin olamdıı zmana hıleyı durdurmak ıcın yapın pls :D:D kalın saglıcakla..

Ben HiLesiz Örendim Oyunu Cok GuzeL Kucuk Yasdan Oynuyorum Ama Ozaman 1.6 Yokdy HaLf-Life Cs 1,5 FaLan Oynardık HiLeLeri Örendikden Sora SıkıLdım Artıq :)

ya ben hıle kullanmadım bu zamana kadar serwer wardı hılelerı banlıodum ama sımdı olmadıı ıcın başka yerlerde giriyorum ordada admın olmayınca hıle acıolar onlara ınat açmak için denıcem ama nasıl acılır bılmıyorum tuslara basınca atıo blınd falan yazıp yapıodu arkadaş ama hatırlamıyorum bı yardımcı olsanız :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri