Çöp Tenekesi ( Kısa Test)

'Gülümse

:D
Prenses
"İnanamıyorum! Nasıl bu kadar aptalca bir şey yapabildim?" Bu sözleri söylemek için pek çok fırsatımız olur. Yanmış ekmek kağıtlardaki kahve lekesi çalar saate rağmen uyanmamak çarpılan ayak parmağı otoyolda kaçırılan çıkışlar... Arada bir yanlış yapmak insanın doğasında vardır. Kimse mükemmel değildir ve bunu hepimiz gün içinde ispatlarız.Bir dahaki sefere bir başkasının yanlışına gülmeden önce bunu hatırlamaya çalışın. Siz de ne zaman işe birbirinden farklı çoraplar giyip gideceğinizi bilemezsiniz.
Sokakta bambaşka şeyler düşünerek yürürken bir çöp tenekesine çarpıp devirdiniz. Kapağın altından yola neler döküldü?

1. Hiçbir şey teneke boştu.
2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı
3. Elma koçanları tavuk kemikleri ve başka yemek artıkları.
4. Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası.

Evet düşler forum Sakinleri sonuçları merak mı ediyorsunuz? O halde cevaplarınızı yazın! En az 4 cevaba ulaşınca sonuçları bu mesaja ekleyeceğim!

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

Evettttt! 4 kişiyi tamamladığımıza göre sıra geldi sonuçlaraaa:

Dikkatsizlikle bir cop tenekesi devirdiniz. Atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir.

1. Hiçbir şey teneke boştu: Bu cevabı veren kişiler hayatlarını ortaya sermeden ya da olduklarından başka görünmeden yaşarlar. İçleri neyse dışları da odur. Çekiciliklerini saf dürüstlüklerine borçludurlar.

2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dünyaya karşı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir.

3. Elma koçanları tavuk kemikleri ve başka yemek artıkları: Bir yığın mutfak artığı hayal edenler iştahlarını ve yemeğe karşı doğal isteklerini bastıran kişilerdir. Belki de diyet yapıyorsunuz ya da yemekten kısarak para arttırmaya çalışıyorsunuz. Şartlarınız her ne ise bu sizi etkiliyor. Fazla abartmaya gerek yok ve arkadaşlarınızla bir restoranda güzel bir gece geçirmek size iyi gelecek.

4. Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası: Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası hayal etmiş olanların kendilerini kontrol duyguları çok gelişmiştir. Siz zayıflık göstermekten ya da şikayet etmekten nefret edersiniz çünkü gururunuz buna izin vermez. Ama başkalarının neler hissettiğinizi bilmesi zayıflık belirtisi değildir. İpleri biraz gevşetin de o çöpler kokmaya baslamadan önce içeriye birazcık hava girsin

Son düzenleme:
---> Çöp Tenekesi ( Kısa Test)

2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dünyaya karşı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir.

once anlamadim :)

sonra assagi inince birtane secmem gerektigini anladim.

en az 4 cevaba ulasinca filan yazinca anlamadim bir anda...

2. posetler yere sacilmis secmistim.

3. Elma koçanları tavuk kemikleri ve başka yemek artıkları: Bir yığın mutfak artığı hayal edenler iştahlarını ve yemeğe karşı doğal isteklerini bastıran kişilerdir. Belki de diyet yapıyorsunuz ya da yemekten kısarak para arttırmaya çalışıyorsunuz. Şartlarınız her ne ise bu sizi etkiliyor. Fazla abartmaya gerek yok ve arkadaşlarınızla bir restoranda güzel bir gece geçirmek size iyi gelecek.

hahha dogru

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri