Commandante Alex !

---> Commandante Alex !

Bahsettiğim o değil. Öyle olsa onu geçtim 20 de 19 un lafını yaparım. Deplasmanda üst üste en çok galbiyet (10) rekorunun kırılmasından bahsederim
Yaşanan bu süreçten sonra kulüp olarak toparlanmak. Süreci en az zararla atlatmak. Camiadaki kenetlenme , futbolcunun herşeyin farkında olması , kısacası futbol oynaması. Herkes yapamaz

---> Commandante Alex !

Yaşanan bu süreçten sonra kulüp olarak toparlanmak. Süreci en az zararla atlatmak. Camiadaki kenetlenme , futbolcunun herşeyin farkında olması , kısacası futbol oynaması. Herkes yapamaz

Daha birşey atlatılmış değil gerci, ama haklısın.
Ben Fb'den böyle bir performans bekliyordum açıkca, ters tepki yarattı doğal olarak.
Bu rüzgarla'da ardı ardına gellir galibiyetler doğaldır, çünkü herkeste ben birşey yapmadım'ı, kanıtlama cabası var. Doğal olarak buda oyuna yansıyor. Galibiyet geliyor, gelecektir'de.

---> Commandante Alex !

Hukuk olarak henüz değil belki ama psikolojik olarak levet atladık
Brezilyalıdan isveçlisine her futbolcunun durumun farkında olması bizim en büyük şansımız. Futbol deyimiyle takım içinde sayabileceğimiz abilerden çok fazla var ve en önemlisi istikrar var kadro olarak. Bugün çocuğa kalemi verip fenerin kadorusunu yaz desen başlar alex , volkan , semih , gökhan , selçuk diye. Şimdi şu konuda galibiyeti es geçip çocukça yorumlar yapılması anlamsız. Biraz da futbolu konuşmak lazım

---> Commandante Alex !

Hukuk olarak henüz değil belki ama psikolojik olarak levet atladık
Brezilyalıdan isveçlisine her futbolcunun durumun farkında olması bizim en büyük şansımız. Futbol deyimiyle takım içinde sayabileceğimiz abilerden çok fazla var ve en önemlisi istikrar var kadro olarak. Bugün çocuğa kalemi verip fenerin kadorusunu yaz desen başlar alex , volkan , semih , gökhan , selçuk diye. Şimdi şu konuda galibiyeti es geçip çocukça yorumlar yapılması anlamsız. Biraz da futbolu konuşmak lazım

+

Çok soğuk kanlı bir takım FenerBahçe.
Rakipten güçlü ise yada en azından kafa tutabilecekse hiç kopmuyor oyundan, futbol oynamaya çalışıyorlar, kaç senedir geriye düştükleri birçok maçı çevirdiler, dün olduğu gibi.
İnanıyorlar. Farkındalar.

---> Commandante Alex !

Dediklerin de haklı olabilirsin fakat bu sene biz takımdan çok güzel oyun pek beklemiyoruz , kötü oynanan maçlar sonrasındaki galibiyetlerde bizi tatmin eder
Ama bu takım oyunuyla her maç daha ileri gideceğiz gibi. Kazanma alışkanlığıyla müthis bir seri yakaladık hayırlısı. Alex faktötünü de es geçmemek lazım. Allah onu önce bize sonra futbola bağışlasın xD

---> Commandante Alex !

Dediklerin de haklı olabilirsin fakat bu sene biz takımdan çok güzel oyun pek beklemiyoruz , kötü oynanan maçlar sonrasındaki galibiyetlerde bizi tatmin eder
Ama bu takım oyunuyla her maç daha ileri gideceğiz gibi. Kazanma alışkanlığıyla müthis bir seri yakaladık hayırlısı. Alex faktötünü de es geçmemek lazım. Allah onu önce bize sonra futbola bağışlasın xD
Önce sana bağışlasın hahaha
Tebrikler bu arada :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri