ÇöL ÇiÇeĞi MutLu yıllar .

-oZKan-

Ceo
Admin
Canımsın Hayatın Boyunca Mutlu oLman Dılegıyle Hersey Gonlunce oLsun ..

:2: :2: :2: :2: :2:

dogumbuyuk01.JPG

Tanışmıyoruz ama; Mutlu yıllar ..Yeni yaşında yeni güzellikler görmen nasip olsun

çok teşekkür ederim yapmış olduğunuz incelik için arkadaslar...çok güzel umarım hep beraber nice yıllar geçiririz ;)

doğum günü kutlu olsun arkadaşım nicemutlu yılllara sağlıklı ve mutlu bi yaşam dileyiğle
saygılarımla;)

bu yasının saglık mutlulukLa gecırmenı temenı ederım çöl çicecgi
umarım butun ıyı ıstekerın senın olur

dogum gunun kutlu olsun ustadım dılerım bırlıkte nıce yıllar gecırırız tum mutluluklar senın olsun bugun =) selametle...

clcicegioa7.gif

dogum gününün kutlu olsun canım nice yıllara(yıllar seni eskitemez sen yılları eskitirsin tabii:D:D)

Genemi behh bi insan bu kadarmı sanslı olur hee kac tane doğum günü kutladın ortak:171:
seneye kutlamıcas saten yiter bukadar:65:

dün msj yazmadım:174:
cünkü sen sadece özel günlerde değil
herzaman bu sözlere layıksın önemli olan diğer ggünler:69:
doumgn2fd1.jpg

Şaka maka iyiki doğmuşun
iyiki benim ortakımsın :106:
Hayatımda cok önemli bir yerdesin!Dostumsun;)
Dilerim yeni yaşında mutlulukların
en güzelini yaşarsın ortakım
herşeyy gönlünce olsunn lal sultanım benim
Yeşilin kızı...
seni jok sefiom ben sefgi pıtırcığım
:45:

Son düzenleme:
Ben Kutlamistim Ama Tekrardan Kutlayim Dogum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu Yillara :)

hepinize çok ama çokkkk teşekkür ederim arkadaslar.. dün beni özel msjlarıylada hatırlayan arkadaslarıada bikez daha tşk. ederim...;)

ortakım aynen yhaa son 3 gündür üfle üfle bitmedi mumlar:D:D nefessiz kaldımm diğer şeker lal hatun;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri