---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? ßira $i$eSi xD xD
` GüLşah Bayan Üye 22 Mar 2010 #701 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? ßira $i$eSi xD xD
Ж_ςคгเz๓ค Kayıtlı Üye 22 Mar 2010 #704 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? yastık oLaßiLir xd
` GüLşah Bayan Üye 22 Mar 2010 #710 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? ıyykkkk ßise FırLatmam direk daLarım xD
MersinLiy Kayıtlı Üye 22 Mar 2010 #711 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? hahaha KumanDayı
MersinLiy Kayıtlı Üye 22 Mar 2010 #713 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Kanepeyi Depene vurmayım hheee hahaha
` GüLşah Bayan Üye 22 Mar 2010 #714 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Sıkar xD Suratına ßuz qißi Soguk Su hahaha
MersinLiy Kayıtlı Üye 22 Mar 2010 #715 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Yok cnm Ztn beLim İncilmişti ben Ondan şe ettim yoksa hı hı he he tı neKi o kanepe eisinDen Bir tane elma kafana
---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Yok cnm Ztn beLim İncilmişti ben Ondan şe ettim yoksa hı hı he he tı neKi o kanepe eisinDen Bir tane elma kafana