---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? kanka ölürüm ya :) oje
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 16 Şub 2010 #561 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? kanka ölürüm ya oje
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 16 Şub 2010 #564 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? poşet mi hehe acıtmazkı canta
ßèßi$h Bayan Üye 16 Şub 2010 #565 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Knka kıyamadıqı için poset atıo xD xD yaSTık
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 16 Şub 2010 #566 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? ya zaten yastık ta acıtır dımı kanka sera poşeti hehe
---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? ya zaten yastık ta acıtır dımı kanka sera poşeti hehe
ßèßi$h Bayan Üye 16 Şub 2010 #567 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? piS hıhh2 Nazın ßezLerini hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? piS hıhh2 Nazın ßezLerini hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 16 Şub 2010 #568 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? kanka onları aynen sana atıyorum
ßèßi$h Bayan Üye 16 Şub 2010 #569 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? hehehehe Tm Tmm eLma xD
ßèßi$h Bayan Üye 16 Şub 2010 #571 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Knka armutu sen ye Kıyamam hiç bise atmıyorum
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 16 Şub 2010 #572 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? nıye kanka silgi atım sana sen sınır olursun hehe