---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? teLefoooon :p
JeLLy. Bayan Üye 17 Tem 2010 #2,546 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? çok .. (anLdın sen) Kasa !
Dream HunteR Banned 17 Tem 2010 #2,547 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Vallahi anlamadım küfür mü ettin naptın şimdi. Tuğla.
---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Vallahi anlamadım küfür mü ettin naptın şimdi. Tuğla.
BravehearTs Kayıtlı Üye 17 Tem 2010 #2,551 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? fatih ürek
JeLLy. Bayan Üye 17 Tem 2010 #2,553 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? ne aLaka atarım bak birini hea.. Kağıt..
Dream HunteR Banned 17 Tem 2010 #2,554 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Attığın kişi F ile başlıyosa olur. Bülent Ersoy'u
JeLLy. Bayan Üye 17 Tem 2010 #2,555 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? ya bi git Buro yaa. iyi firdoyu ..
Dream HunteR Banned 17 Tem 2010 #2,556 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Tamam ya sinirlendireyim o zaman ben seni ahaha Berke'yi
---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Tamam ya sinirlendireyim o zaman ben seni ahaha Berke'yi
JeLLy. Bayan Üye 17 Tem 2010 #2,557 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? oFFFFFFFFFFFF .. teLefonunu ..
Dream HunteR Banned 17 Tem 2010 #2,558 ---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Ulaşabilirsen telefonuma fırlatırsın. Tamam laynn tamam Beyazıt Öztürk'ü
---> Çok Sinirlendin Üsttekine Ne Fırlatırsın ? Ulaşabilirsen telefonuma fırlatırsın. Tamam laynn tamam Beyazıt Öztürk'ü