çok saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

j700i

Kayıtlı Üye
ulan 2011 den beri foruma üyeyim aktif olmasam da arada giriyordum az önce bir ricade buludnum ödevim var ankete oy verin dedim

süresiz banlamışsınız hiç mi acıma yok sizde 1 ay 2 ay banlayın tamamda süresiz ne lan

bir dahada gelmem forumunuza falan çok ta lazımdı zaten

ayrıca ben reklam yapmamıştım ödevim vardı ricada bulundum bundan gelir elde etmiyorum

Son düzenleme:
Anket Nasıl Açılır ? Nasıl Anket Açarım ? Resimli Anlatım

konuyu anket gibi açmadığınız reklam gibi geldi öyle yaptım konuyu anket gibi açarsınız seçekleriyşe beraber sıkıntı olmaz

insan bi linke tıklayıp bakardı değil mi anket google üzerinden açılmıştı 40 tane soru vardı burdan nasıl açayım

linke bile tıklmadan direk süresiz ban atmışsınız bu çok büyük haksızlık ve ben hakkımı helal etmiyeceğim

insan bi linke tıklayıp bakardı değil mi anket google üzerinden açılmıştı 40 tane soru vardı burdan nasıl açayım

linke bile tıklmadan direk süresiz ban atmışsınız bu çok büyük haksızlık ve ben hakkımı helal etmiyeceğim

Valla bende olsam etmezdim.. :ki:

Hacı seni reklam yapıyor zannettiler heralde..

süresiz ban bence de ağır olmuş ama boşver kardeş sen tekrar aç konuyu merak ettim anketi xD

[MENTION=175069]j700i[/MENTION]

Kullanıcı adınız ile anketinizin benzerliği yüzünden karıştırılmış olabilir.
Yanlış anlaşılma yüzünden özür dileriz, [MENTION=150935]j700[/MENTION] kullanıcı adınız şuan da aktif.
İyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri