çok önemli

ottomans

Kayıtlı Üye
eğer sevdiğniz sizi bir erkek yada bayanla aldatıp ve siz onu yolda görseydizin napardınızz...!!!
 
Hiçbirşey yapmazdım...tabi ki bu saçma olurdu gider ikisine de birer tane çakar yoluma devam ederdim daha sonra sevdiğim kızı tekrar görür ona iki çift laf eder sonra unutmaya çalışırdım..
 
ben geçektende gördüm yalan deyil direk gittim kolay gelsin allah muhabbetinizi attırsın dedim sonra sevdigim kızın yanındaki erkek saol dedi bende çok sinirlendim ensesinden tutup ayaga kaldırdım bir yumruk yedim ama sonra kafasını bisiklet giremez levhasına soktum. ogünden sonra ne kızın yüzüne baktım nede kafası yarılan çocuk yanımdan geçe bildi..
 
Ya kardeşim eğer ben bana o aldatmayı yapan kıza aşık olmuş sevgilim demişsem en başta suçu kendimde arardım o kişiye söyliyeceğim tek şey ors... ya ne verecek kalbimiz nede ayıracak vaktimiz var der bitiririm ve öyle birinden ayrıldığım içinde halime şükr ederim selametle.. bu arada şahsen sevgilim tarafından ne aldatıldım ne aldattım yaklaşık 4 senedir beraberiz inşllh hep böle dewam eder
 
Son düzenleme:

TniMaMMzLkTn qLrDm RzL EdeMEm knDımı DeğMz KişLer İçn .. ;) Ama CaNLAriNi Çok YKRdm..PişMan OLana KDr
SonRa inTİKam ALrdM..
Bİr Ton LAf EDerdm..
NLR YpMazDmki
BÖyLe bir oLayLa Hç KrŞiLaşAMdmm....
 
Son düzenleme:
tam olarak öle bişi yasamadım için bilemiyorum yani bayağı bi sasrırıdım ve canlarını da kesinlikle yakardım
 
nemi yapardım haha:D
onu doğduğuna o hataya düştüğü için pişman ederdim.geri dönmek için çıldırana kadar uğraşırdım ayrılırdım elbet geri dönmezdim ama süründürürdüm en sonunda vicdan azabı çekmesini sağlar yaptıklarına pişman olup özür dilettirirdim ama özrünü kabul etmez yüzüne bir tokat atardım ve peşimden koşmasına aldırış etmez kendime bi yol çizerdim!!!!!
hehe yaşamış gibi anlattım bee şair olcak kızım haaaa :D:D
 
aşkım ağlamaklı bi hal gördüm korku dolu gözlerinin aaltında aşkımmıyddı seni böyle korkutan yoksa yaptığın bir yanlışmı cesaretli ol konuş seni sevdiğim kadar cesaret varsa yüreğinde söyle beni benden çok sevdinmi haykır yüzüme
zuahahhaha k:eek:ptum noluo bana :D:D ben aşk şiirlerine kayıyorum :D:D
 
ben bişey yapmazdım hatayı kendimde arardım ben nerde yanlış yaptımdie
ama belkide kuzenidir yanındaki onun hehe:D
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst