Çok korkmuştum

HayaList

Bayan Üye
14.Yaşındaydım.Bizim bi kurutemizlemecimiz vardı. 20 li yaşlarda bi çocuk çalışıyordu.
Bigün annemler evden çıktı. Kuru temizlemeye gidicek poşeti annem kapıya astı. Çocuk gelirse açma kapıyı parasını veririz sonra dedi.
Neyse çocuk geldi ben unuttum kapıyı açtım.Çocuğa verdim poşeti kapıyı kapadım.
Tekrar kapı çaldı su istedi benden sonra beni sevdiğini söyledi.Kapıyı çat diye suratına kapadım ama nasıl titriyorum ağlamaktan helak oldum o gün.
Babam delirdi çocuğu eve çağırdı duvara yapıştırmasıyla vurması bir oldu.
Sen benim kızıma nasıl sevdiğini söylersin Biz çocuğumuzu evde yalnız bırakamıcakmıyız diye.
Daha sonra çocuğu hiç görmedim sokaktan bile geçmedi.
Ama çok korkmuştum beni sevdiğini söyleyince :D

---> Çok korkmuştum

Bence ailene soylemekle iyi etmissin. 14 yasindaki bir cocuktan ne sevgisi ne aski istiyor ki?

---> Çok korkmuştum

Aslinda Sopayi Sen Hak Etmissin :)) Niye Kapiyi Aciorsun Acma Demis Annen :)) Ha Belki Sende Birseyler Hizediodunki Acdin Kapiyi :))) Seni Seni

---> Çok korkmuştum

20 yaşındaki adam 14 yaşındaki bir kızı severse olacağı o :D

baban iyi yapmış

---> Çok korkmuştum

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] bana göre evet :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Zaten yaşım küçük büyük olduğu için korktum ya :)

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] Yok be hemşo ne hissetcem bana bişey yapcak diye korktum ben :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] iyi yaptıda dayağıda attı acıdım bende o gün ama pişman değilim :D

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] Repim sana helal olsun ne güzelde söyledin aynen hala korkarım :)

---> Çok korkmuştum

Aslında 6 yaş farkı çok önemli değil.26 yaşındaki birinin 20 yaşındaki birini sevmesi normal.Fakat 20 yaşında olgunlaşmış ve belli başlı dönemleri geçmiş birinin 14 yaşındaki daha henüz bir kıza aşık olması çok kötü birşey.Baban iyi yapmış bence de.Bende baban yerinde olsam aynı şeyi yapardım.

---> Çok korkmuştum

Aslında 6 yaş farkı çok önemli değil.26 yaşındaki birinin 20 yaşındaki birini sevmesi normal.Fakat 20 yaşında olgunlaşmış ve belli başlı dönemleri geçmiş birinin 14 yaşındaki daha henüz bir kıza aşık olması çok kötü birşey.Baban iyi yapmış bence de.Bende baban yerinde olsam aynı şeyi yapardım.

Dediğin gibi şimdi 6 yaş büyük biriyle olabilirim ama ozaman daha 18 bile değilim. Karşımdakinden kötülük bekledim doğal olarak.Buyur etsem eve gircekti

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri