arkadaşlar öncelikle merhaba. bu forumda uzun zamandır takılıyordum. bugün üye oldum. benim bi sorunum var. lise 2 ye gidiyorum. sınıf hocamız çok konuşuyorum diye kız arkadaşımla ayırdı beni. bir erkek arkadaşımın yanına oturttu. zamanla ona karşı birşeyler hissetmeye başladım. bana bişey söylemek için kulağıma eğilince kalbim küt küt atıyor. bu gün bi soruyu doğru yapınca bana elini uzattı (tokalaşmak için) bende tuttum. elimi salladı sonra bırakması gerekiyordu ama bırakmadı. elimiz öyle kaldı. benim kalbim daha fazla dayanamadı tabi ve elimi çektim. bu ne anlama geliyor? acaba o da bana karşı birşey hissediyor mu?
aramızda birşey başlaması için neler yapmalıyım. onunla yakınlaşmak istiyorum. biraz garip gelebilir ama onunla dudaklarımızın yakınlaşmasını istiyorum. bana ne önerirsiniz? onu gerçekten çok seviyorum.
aramızda birşey başlaması için neler yapmalıyım. onunla yakınlaşmak istiyorum. biraz garip gelebilir ama onunla dudaklarımızın yakınlaşmasını istiyorum. bana ne önerirsiniz? onu gerçekten çok seviyorum.