Çok acil yardım gerek!

deniz95

Bayan Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba. bu forumda uzun zamandır takılıyordum. bugün üye oldum. benim bi sorunum var. lise 2 ye gidiyorum. sınıf hocamız çok konuşuyorum diye kız arkadaşımla ayırdı beni. bir erkek arkadaşımın yanına oturttu. zamanla ona karşı birşeyler hissetmeye başladım. bana bişey söylemek için kulağıma eğilince kalbim küt küt atıyor. bu gün bi soruyu doğru yapınca bana elini uzattı (tokalaşmak için) bende tuttum. elimi salladı sonra bırakması gerekiyordu ama bırakmadı. elimiz öyle kaldı. benim kalbim daha fazla dayanamadı tabi ve elimi çektim. bu ne anlama geliyor? acaba o da bana karşı birşey hissediyor mu?
aramızda birşey başlaması için neler yapmalıyım. onunla yakınlaşmak istiyorum. biraz garip gelebilir ama onunla dudaklarımızın yakınlaşmasını istiyorum. bana ne önerirsiniz? onu gerçekten çok seviyorum.

---> Çok acil yardım gerek!

Biraz daha zamana bırakarak hem ona güven vermeli hemde sen güvenini kazanmalısın derim, daha sonra da ya arkadaşlar yardımıyla ya da direkt olarak kendin konuyu aç karşındakine.

İçine atıpta pişman olmaktansa ne olacaksa olmuş olur.

Ama biraz karşı tarafı yoklamanı tavsiye ederim.İnanırsan gerçekten sevdiğini yapılcak şey belli :)

anlattıklarına bakılırsa oda senden hoşlanıyor.
ona birazz da flörtsel yaklaş.

ve ya ona direk seeden hoşlanıyorum de... :)

o zaman bütün istedklerin gerçek olur :)

teşekkürler. ama ben aşık olmadan önce aşk saçma gelirdi. biriyle çıkmaya çalışanlara dersleriyle ilgilenmeleri için nasihatler veriyordum :) şimdi araya arkadaşlarımı soksam bana bin türlü şey söyleyecekler. ben açıkçası aşk sevgi konularında konuşamam. ona söyledikten sonra alay konusu olmaktan ya da reddedilmekten aşırı korkuyorum. elleri 2 santim dibimde ama dokunamıyorum. istediğim şey: ben ona bişey söylemeyecem. bi şekilde yakınlaşalım, sonra her kız ve erkekte olduğu gibi bu yakınlaşma ile öpüşelim. ben bunun gibi bişey olmasını ya da onun bana açılmasını istiyorum. 1. sinin olma ihtimali çok yüksek çünkü yanyanayız tüm gün. 1. si için ne yapmam gereek? tecrübesi olan var mı?

Adınız Deniz Galiba, Deniz Hanım Öncelik Sakin Olun :) Eğer Bir Şeyler Hissediyor İseniz,Karşınızdakinden Beklemenize Gerek Yok. Onunla Bir Musait Zamanınızda Çay İçin veya Yemeğe Çıkın. O Ortamda Karşınızdaki Kişinin Düşüncelerini ve Size Olan Bakış Açısını Anlayabilirsiniz. Ona Göre de Harekete Geçersiniz. Bunu Uygulamanız Yeterlidir. Beklemekle Kendinize Sıkıntı Verebilirsiniz.

Teşekkürler

teşekkürler. ama ben aşık olmadan önce aşk saçma gelirdi. biriyle çıkmaya çalışanlara dersleriyle ilgilenmeleri için nasihatler veriyordum :) şimdi araya arkadaşlarımı soksam bana bin türlü şey söyleyecekler. ben açıkçası aşk sevgi konularında konuşamam. ona söyledikten sonra alay konusu olmaktan ya da reddedilmekten aşırı korkuyorum. elleri 2 santim dibimde ama dokunamıyorum. istediğim şey: ben ona bişey söylemeyecem. bi şekilde yakınlaşalım, sonra her kız ve erkekte olduğu gibi bu yakınlaşma ile öpüşelim. ben bunun gibi bişey olmasını ya da onun bana açılmasını istiyorum. 1. sinin olma ihtimali çok yüksek çünkü yanyanayız tüm gün. 1. si için ne yapmam gereek? tecrübesi olan var mı?

Lise dönemlerinde eğer karşı taraftaki erkeğin sana ilgi duyduğunu hissediyorsan seni red edeceğini sanmıyorum :) Utanıyorsan bile ona değer verdiğini hissettirmeli biraz daha yakınlaşmanı tavsiye ederim."Kıyamam, yerim ya seni" benzeri kelimeler hoşuna gidebilir karşı tarafın :D En azından sen açılamayacaksan karşı tarafa cesaret verici davranışlar sergilemelisin.

Ama benim tavsiyem bi şekilde göze alıp bunu açman karşı tarafa.Utanmak çok doğal ama aşkta çok doğal birşey.Dediğim gibi göze alıp açılman seninde yararına olacaktır, ileride bu konularda daha rahat olursun emin ol.

kendimde konuşacak cesareti bulamıyorum. normal birşeylerden konuşurken bile sesim titriyor. öğle tenefüslerde sürekli arkadaşlarıyla. zaten okulda yaklaşamıyorum bi de kaldıki dışarıda görüşeyim. offf offf! herşey kendiliğinden gelişse keşke! valla suratlarımız biraz yakın dursa birbirine kesin bişey olur.

Suratlarımız yakın dursun diye beklersen çok beklersin kendine yazık etme, cesaretini toplamaya çalış :) Hemen açılmanada gerek yok, sen karşı tarafa hissettir en azından o cesaretlensin açılmaya çalışsın.

İşte bu günü bekliyordum.Birisi aşk konusunda yardım istesede Emir cevap verse diye.Terzi kendi söküğünü dikemez olayı var ya o bende var be.

Şimdi konuya gelince.Aşk işte oluyor böyle.Doğaldır kalp atışları yok el terlemeleri yok heyecenalr falan bunlar aşkın belitileri bir kere.Sen aşıksın bu konuyu geçelim şimdi ne yapabileceğine gelelim.Öncelikle tek taraflı olmadığına kara ver.Eğer bu kanıya vardıysan rahatla hiçbirşey kayetmezsin bu kanıdan sonra.Bunu bildiğin için rahatlarsan yani heyecandan kendini rezil etmeler gibi olaylardan kurtulmalısın.Sen kendini ufak düşürmemeye kendini daha hoş göstermeye çalışıcaksın bu kızların doğasında var.Onun için kasma.Kasarsan korktukların olur.Olmaması öncelikle rahatlamalısın.Bunuda burda değil yüzyüze konuşabileceğin birisiyle yapabilirsin.O da büyük ihtimal bir kuzenin ya da en yakın kız arkadaşı olur.Önce içini dök rahatla.Sonra erkekle ilişkinize gelince yavaş yavaş yakınlaşmalar olur.İlk atağı kız olarak senin alman lazım.Yani davraan erkek olmalıdır.Sende naz yapıp erkeği bezdirme derim ben.Hemende kabul eder modlarına girme.Hiç birşey koaly değildir.Eğer mutlu olmak istiyorsan bunları yapman lazım.Önemsemeli değer vermelisin.Ben uzun ilişkiler için konuştum gerçi ama ne kadar sürer ilişkiniz bilemem ama yapman gerekenler en iyisini düşünüp hemen karar vermemendir.En iyisini istiyorsan çaba lazımdır.Neyse uzattım.Ama Gerçek birşeyler yaşamak istiyorsan.Gerçekci olmalısın.

Ya kanka denmeye başlandıktan sonra iş biter yalnız :)
Sen sakın o hale gelmeyin :)
Kız olarak girişken ol ama teklif bekle girişken olan taraf sen olursan %90 diyorum olur bu iş :) Tecrübe hani :)

lise erkeklerine fazla güvenemm ben o yüzden güveniyorsan açıl ama fırlamanın biri yaramaz adamsa hiç bulaşma

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri