---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? annemle ataride saatlerce tank oynamayı (:
L lethe#2 Bayan Üye 3 Ağu 2010 #21 ---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? annemle ataride saatlerce tank oynamayı
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 3 Ağu 2010 #22 ---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? Arkadaşlarımla akşama kadar sokakta oyun oynamayı Aslına bakılırsa çocukluğumu her anını özlüyorum. Masum , temiz. .)
---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? Arkadaşlarımla akşama kadar sokakta oyun oynamayı Aslına bakılırsa çocukluğumu her anını özlüyorum. Masum , temiz. .)
düşler perisi Bayan Üye 3 Ağu 2010 #23 ---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? çocukluk hayallerimi
MiNe(: Bayan Üye 3 Ağu 2010 #24 ---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? kuş gibi olmayı.. dertlerimin sıkıntılarımın sadece bir oyuncak olmasını.. ve sadece bir oyuncak için ağlamayı özlüyorum..
---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? kuş gibi olmayı.. dertlerimin sıkıntılarımın sadece bir oyuncak olmasını.. ve sadece bir oyuncak için ağlamayı özlüyorum..
Du Karmen Bayan Üye 3 Ağu 2010 #25 ---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? çocukluğumun ta kendisini özlüyorum herşeyiyle
REiSS Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #27 ---> Çocukluğunuzda en çok neyi özlüyorsunuz? Arkadaşlarımla oyun oynamayı