Çocuk istemeyen biriyle evlenirmisin ?

---> Çocuk istemeyen biriyle evlenirmisin ?

Bir insan çocuk yapmak için evlenmez buna kesinlikle katılmıyorum.
Sevdiği insanla aynı yastığa baş koymak,aynı evi paylaşmak,ne olursa olsun hayatının geri kalan kısmını o kişiyle beraber geçirmek için evlenir.
Ve sırf çocuk istemediği için o kişiyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma ve anlamsız bana göre.
Neden mi ? Çünkü ancak çok sevdiğimiz gerçek anlamda aşık olduğumuz biriyle evlenmeyi düşünürüz dimi ?
Ee o çocuk istemiyor diye gidip sevmediğimiz bir adamla mı evlenicez ?
Sevmediğim adamın bana dokunması bile tiksinç.
Napıcaz iki adamıda aynı anda mı sevmeye çalışıcaz veya sevicez ?
Diğerini kolay kolay unutamayacağımız bir gerçek,
Evliliği düşünücek kadar çok sevmişken.
Başka biriyle evleniceğimizi nerden çıkardın diyecek olursanız.
Evlat sahibi olmakta ısrarcısınız ki illa ki çocuk isteyen birinle evlenmeyi düşünüyorsunuz.
Hem düşünceler zamanla değişir, bu konuya sıcak bakmasını sağlamakta bizim elimizde o yüzden evlenirdim sevdiğim adamla.

sorun varda olmuysa eyvllah ama keyfi istemiyosa evlenmem bunun askla alakası yok

evlenmenin amaci bence tek cocuk degilde.. bence inatmi istememezlikmi herneyse; birgun biryerde bu isteksizlik biter..

evlenirim ;)

Benim evlenmemdeki tek gayedir çocuk ... Benim amacım bu. Çünkü hiç gerçekleştiremediğim hayallerimi gerçekleştirecek onlar ... Bu yüzden çocuk istemeyen bir kadınla evlenmeyi istemem

"Çocuk yapmak için evlenilmez" diyenlerede saygı duyarım tabi. Ama katılmıyorum bu söze malesef.

Evliliğin mantığıdır zaten çocuk. Yoksa aile kurmanın anlamı nedir ki ? Dost hayatıda yaşanılabilir gayet güzel bir şekilde ...

evlenirimm en azından kariyerimi oturtana kadar bende istemediğim için ee hayatımı tam anlamıyla rayına oturtunca çocukta olur oda ister ozaman zaten..

Çocuk istemeyen biriyle evlenenini gördüm. Ama evde ses olmadan, aşkın meyvesi olmadan da sap gibi 2 kişi olup torun sahibi bile olmadan o bütün duyguları tadmadan olmaz. Yani kesinlikle çocuk istemeyen biriyle ciddi bir adım atıpta evlenmem.

Evlenirim canım, sonuçta ben de çocuk istemeyen biriyim.

Evlenmezdim.

Çocuk ilerideki zamanlarda aileyi daha sıkı daha sevgi dolu yapandır.Sürekli aynı yaşantı olacağı için bir süre sonra sıkılınır sevgi saygı azalmaya başlar.

hayır.aslaaa olmaz! evlilik çocuk demektir yoksa evlenmesek de olur o zaman..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri