Morfin
Bayan Üye
---> Çocuk istemeyen biriyle evlenirmisin ?
Bir insan çocuk yapmak için evlenmez buna kesinlikle katılmıyorum.
Sevdiği insanla aynı yastığa baş koymak,aynı evi paylaşmak,ne olursa olsun hayatının geri kalan kısmını o kişiyle beraber geçirmek için evlenir.
Ve sırf çocuk istemediği için o kişiyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma ve anlamsız bana göre.
Neden mi ? Çünkü ancak çok sevdiğimiz gerçek anlamda aşık olduğumuz biriyle evlenmeyi düşünürüz dimi ?
Ee o çocuk istemiyor diye gidip sevmediğimiz bir adamla mı evlenicez ?
Sevmediğim adamın bana dokunması bile tiksinç.
Napıcaz iki adamıda aynı anda mı sevmeye çalışıcaz veya sevicez ?
Diğerini kolay kolay unutamayacağımız bir gerçek,
Evliliği düşünücek kadar çok sevmişken.
Başka biriyle evleniceğimizi nerden çıkardın diyecek olursanız.
Evlat sahibi olmakta ısrarcısınız ki illa ki çocuk isteyen birinle evlenmeyi düşünüyorsunuz.
Hem düşünceler zamanla değişir, bu konuya sıcak bakmasını sağlamakta bizim elimizde o yüzden evlenirdim sevdiğim adamla.
Bir insan çocuk yapmak için evlenmez buna kesinlikle katılmıyorum.
Sevdiği insanla aynı yastığa baş koymak,aynı evi paylaşmak,ne olursa olsun hayatının geri kalan kısmını o kişiyle beraber geçirmek için evlenir.
Ve sırf çocuk istemediği için o kişiyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma ve anlamsız bana göre.
Neden mi ? Çünkü ancak çok sevdiğimiz gerçek anlamda aşık olduğumuz biriyle evlenmeyi düşünürüz dimi ?
Ee o çocuk istemiyor diye gidip sevmediğimiz bir adamla mı evlenicez ?
Sevmediğim adamın bana dokunması bile tiksinç.
Napıcaz iki adamıda aynı anda mı sevmeye çalışıcaz veya sevicez ?
Diğerini kolay kolay unutamayacağımız bir gerçek,
Evliliği düşünücek kadar çok sevmişken.
Başka biriyle evleniceğimizi nerden çıkardın diyecek olursanız.
Evlat sahibi olmakta ısrarcısınız ki illa ki çocuk isteyen birinle evlenmeyi düşünüyorsunuz.
Hem düşünceler zamanla değişir, bu konuya sıcak bakmasını sağlamakta bizim elimizde o yüzden evlenirdim sevdiğim adamla.