Çocuk Güzellik Kraliçesi Eden Wood/Bir Çocuğun Dramı (:

---> Çocuk Güzellik Kraliçesi Eden Wood/Bir Çocuğun Dramı :)

oyunck bebk sandım ben onu
Bazı resimler shoplu ondan oyuncak bebek gibi yapmışlar :)

travel and livingde programını izlemiştim bu çocuk yarışmalrının gerçekten çok dramatik.
Bende izlicem onu bu konuyu merak ediyorum çünkü

Çoook güzel bi çocuk Barbie gibi ama böyle giderse zamanla güzelliği yok olur.
Daha bebek yaşta kadın gibi olursa 20li yaşlarda 40 gibi olur :)

Ne tatlı çocuk halbukÜ. . Bu 15inde çöker xD

Çok Güzeller ya bayıldımm

41175426989714274133962.jpg

birtane unlu sosyete kadinin cocugu ayni buyuk kadinlar gibi giyiniyor. yani topuklu ayakkabi, genc montlari filan... (ozamanlar 4 yaslarindaydi herhalde simdi 5-6 yasindadir herhalde) onu gordugumde cok uzulmustum cocuklugunu yasamadan gencligini yasiyor diye.

birtane unlu sosyete kadinin cocugu ayni buyuk kadinlar gibi giyiniyor. yani topuklu ayakkabi, genc montlari filan... (ozamanlar 4 yaslarindaydi herhalde simdi 5-6 yasindadir herhalde) onu gordugumde cok uzulmustum cocuklugunu yasamadan gencligini yasiyor diye.
Kesin suri cruiseu diyorsun katie holmes ile tom cruiseun kızı
Ama o yine bundan iyidir full makyajla falan gezmiyo
Yine de yanlış çocuk, çocuk gibi olmalı şimdiden kürkler, topuklar ileride ne olacak halleri :)

Çok tatlı maşallah
tatlı eed makyajsız daha iyi :)

dogrudur ashli, cok onceden gormustum, resmen genc kiz gibiydi birde havali :)
ama acidim ben ona kendimi sansli saydim (cocuklugumu yani) :) cok guzel cocukluk gecirmissim ben ya, iyiki ozamanlar pc ler boyle yaygin degildi telefonlar filan.
ben sokakta 9 kiremit, ayak ipi, kaydirak, yakar top, futbol vs. vs. oynayarak , kirlenerek buyudugum icin cok sansliyim gercektende.

dogrudur ashli, cok onceden gormustum, resmen genc kiz gibiydi birde havali :)
ama acidim ben ona kendimi sansli saydim (cocuklugumu yani) :) cok guzel cocukluk gecirmissim ben ya, iyiki ozamanlar pc ler boyle yaygin degildi telefonlar filan.
ben sokakta 9 kiremit, ayak ipi, kaydirak, yakar top, futbol vs. vs. oynayarak , kirlenerek buyudugum icin cok sansliyim gercektende.
Bende seviyordum çocukken topuklu falan hatta annem bana almıştı topuklu bir terlik ama bu suri gibi de değil yani daha da büyüktüm hem
Koştuk oynadık mağazalarda elbise seçerek geçirmedik çocukluğumuzu xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri