---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn kız:şükufesu:D erkek:muhıttıncan :D:D:D
LoKuMuM<3 Bayan Üye 14 Mar 2009 #122 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn canSu^^' Alıntı: kız:şükufesu erkek:muhıttıncan Genişletmek için tıkla ... hahahahahaha kısım bu aralar espirikliğin tuttu senin
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn canSu^^' Alıntı: kız:şükufesu erkek:muhıttıncan Genişletmek için tıkla ... hahahahahaha kısım bu aralar espirikliğin tuttu senin
G Gülümse. Bayan Üye 14 Mar 2009 #123 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn ben hep boyleyım Kız = ada,asya erkek = cenk
LoKuMuM<3 Bayan Üye 14 Mar 2009 #124 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn o zmn bize göstermiyodun kız::çağla--burçin erkek::berk--berkay
' Kors@N Kayıtlı Üye 14 Mar 2009 #126 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek: Doğu,Batu Yada Mehmet Akif koyardım Kız:Eylül
DiReNiS Bayan Üye 14 Mar 2009 #127 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Kız: NİDA yada ECRİN Erkek: EMİR yada TAHA
MisTaqE ! Bayan Üye 15 Mar 2009 #128 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Kızım oLursa kesinLikler EyLüL veya ELa oLcak.Erhn böLe isTerdi Erkek düşnmemişTk
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Kızım oLursa kesinLikler EyLüL veya ELa oLcak.Erhn böLe isTerdi Erkek düşnmemişTk
S Saq0Lera <3 Bayan Üye 15 Mar 2009 #129 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn kız : Tanem veya ceylin.. erkek : Giray veya yağız..
küL keDiSi Bayan Üye 15 Mar 2009 #130 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Erkek olursa; Yağız Kız olursa; Rüya
İnci 1907 Prenses 15 Mar 2009 #134 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek mustafa Alican kız hiç düşünmedim o yüzden kızıda baba takar artık ama erkek olcaksa ATAMIN ismi ve HZ. ALİNİN isimlerini taşımasını istiyorum
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek mustafa Alican kız hiç düşünmedim o yüzden kızıda baba takar artık ama erkek olcaksa ATAMIN ismi ve HZ. ALİNİN isimlerini taşımasını istiyorum
sleepless Bayan Üye 16 Mar 2009 #137 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn abdülrezzak cantuğ koyardm bi erk çocuk alırsam kız alırsam blemiorm
sensin_sen Kayıtlı Üye 16 Mar 2009 #138 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn kız..: berfin erk.: melih dedmin ismi çok severdimm