---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn toprak-
sonsabah Bayan Üye 12 Eki 2011 #502 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Allah nasib ederse kız olursa_ isra erkek olursa_emirhan yada taner koyacam
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Allah nasib ederse kız olursa_ isra erkek olursa_emirhan yada taner koyacam
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 21 Eki 2011 #504 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Melikşah Melissa
Mangetsu Kayıtlı Üye 22 Eki 2011 #508 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Erkek olursa, Selman Kız olursa , Yasemin olabilir
buğlem Bayan Üye 28 Eki 2011 #509 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek olursa;tolga yada berk kız olursa;yağmur yada melek
Berry* Bayan Üye 7 Nis 2012 #510 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Berrak, Göktuğ: Bertuğ : ) Kız olursa ne olur bilmiyorum.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 7 Nis 2012 #512 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Erkek olursa Gencay,kız olursa da Pelin.
H ' hazel Bayan Üye 7 Nis 2012 #513 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Bunu mu düşünücem ben şimdiden Fikrim değişir ki xD Erkek Yusuf , Furkan Kız Duru , Elif olsun hadi xD
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Bunu mu düşünücem ben şimdiden Fikrim değişir ki xD Erkek Yusuf , Furkan Kız Duru , Elif olsun hadi xD
Sibel1 Bayan Üye 13 Nis 2012 #514 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn ya ben bu konunun başlığının değiştirilmesini istiyorum çok itici
A Adelia Bayan Üye 13 Nis 2012 #515 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Minoşş gel kızıım burayaa hanimişşte hanimişş amaan
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 Nis 2012 #516 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Yüsra hoş isim ya da Zeynep.. Bilemedim şimdi evlenirsem düşünürüm :M
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Yüsra hoş isim ya da Zeynep.. Bilemedim şimdi evlenirsem düşünürüm :M
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 13 Nis 2012 #517 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Olcaytuğ seviyorum bu ismi , pek kullanılan bir isimde değil en önemli etkisi bu :R
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Olcaytuğ seviyorum bu ismi , pek kullanılan bir isimde değil en önemli etkisi bu :R
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 21 Haz 2012 #519 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Erkek ; Doğu. Kız ; Nazlı.
Valetta Bayan Üye 26 Haz 2012 #520 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Kız olursa : Melisa Erkek olursa : Barış