---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Kız : Asya , ada Erkek : Cenk
İnci 1907 Prenses 2 May 2009 #223 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek: Mustafa AliCan kız: gamze yada nazlı olabilir.
KaRaNLıK2 Bayan Üye 2 May 2009 #225 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn İkisi de cabbar olsun Cabbarrr hahaha
kanat$z_melek Bayan Üye 2 May 2009 #226 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn ERKEK : Ada KIZ : Ada kesinlikle ada olucak
Lad GirL Bayan Üye 2 May 2009 #227 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn kız olursa = Zeynep erkek olursa = Murat
DiReNiS Bayan Üye 3 May 2009 #228 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn KaRaNLıK' Alıntı: İkisi de cabbar olsun Cabbarrr hahaha Genişletmek için tıkla ... Ah bu medya...Ah bu insanlar...Ah bu göz önündeki perdeler... Allahın isimleride dalga konusu oldu günümüzde artık dimi... Kızında,erkeğinde 2şer ismi olur... 1'ini ben,,1'ini eşim koyar... Kendi hakkım da kızımın adını NİDA Oğlumun adını da EMİR koyarım
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn KaRaNLıK' Alıntı: İkisi de cabbar olsun Cabbarrr hahaha Genişletmek için tıkla ... Ah bu medya...Ah bu insanlar...Ah bu göz önündeki perdeler... Allahın isimleride dalga konusu oldu günümüzde artık dimi... Kızında,erkeğinde 2şer ismi olur... 1'ini ben,,1'ini eşim koyar... Kendi hakkım da kızımın adını NİDA Oğlumun adını da EMİR koyarım
J judaa Kayıtlı Üye 3 May 2009 #229 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek: erdem kız: ece,ceren,ezgi,elif. hehe,bi sürü kızım oldu şimdiden .)
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek: erdem kız: ece,ceren,ezgi,elif. hehe,bi sürü kızım oldu şimdiden .)
DiReNiS Bayan Üye 3 May 2009 #230 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Bence birkaç ismi elemelisin kız:Nida erkek:emir
V ViLaS Kayıtlı Üye 3 May 2009 #231 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Kız olcak tek öyle olmalı "İlkim" koyacağız.
hayqolıq Kayıtlı Üye 3 May 2009 #232 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn Erkek: buLamadım daha Kız: HazaL veya vusLat
İnci 1907 Prenses 3 May 2009 #234 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek: Mustafa AliCan kız olursa babası düşünsün ya ben erkek istiyorum
---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek: Mustafa AliCan kız olursa babası düşünsün ya ben erkek istiyorum
İnci 1907 Prenses 3 May 2009 #237 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek : mustafa alican kız : babası düşünsün
MiCky Kayıtlı Üye 3 May 2009 #239 ---> çOcuĞUnA Ne İsİm TaKArDıNn erkek olursa kadri kız olursa kadriye