AfetSu
Bayan Üye
Malzemeler
1 kase çilek
2 su bardağı süt
1,5 poşet krem şanti
1 paket labne peyniri
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı antep fıstığı
1 paket vanilya
Tarif
İlk olarak toz şanti ve süt çırpılarak krem şanti hazırlanır.
Daha sonra üzerine labne peynir, vanilya ve toz şeker eklenerek iyice çırpılır.
Çilekler minik minik doğranarak içerisine ilave edilir.
Parfe kalıplarına konularak buz dolabında 1 gece bekletilir.
Kalıptan çıkan parfeler, çilek dilimleri ve taze nane yaprakları ile süslenebilir.
Erimeden soğuk yenmesi tavsiye olunur.
Dondurma gibi lezzetli ama yapımı çok kolay olan hafif bir tatlı.
1 kase çilek
2 su bardağı süt
1,5 poşet krem şanti
1 paket labne peyniri
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı antep fıstığı
1 paket vanilya
Tarif
İlk olarak toz şanti ve süt çırpılarak krem şanti hazırlanır.
Daha sonra üzerine labne peynir, vanilya ve toz şeker eklenerek iyice çırpılır.
Çilekler minik minik doğranarak içerisine ilave edilir.
Parfe kalıplarına konularak buz dolabında 1 gece bekletilir.
Kalıptan çıkan parfeler, çilek dilimleri ve taze nane yaprakları ile süslenebilir.
Erimeden soğuk yenmesi tavsiye olunur.
Dondurma gibi lezzetli ama yapımı çok kolay olan hafif bir tatlı.