---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Sıkıldımmm Tır sürcemm :D
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Mar 2013 #62 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Hazırlanıp Okula Gitcem. Yazılı Yapcam Çocuklara :R
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Mar 2013 #63 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? InnoCence' Alıntı: Hazırlanıp Okula Gitcem. Yazılı Yapcam Çocuklara :R Genişletmek için tıkla ... + Dejavu Yaşıyorum :R
---> Çıkmak zorundayım çünkü ? InnoCence' Alıntı: Hazırlanıp Okula Gitcem. Yazılı Yapcam Çocuklara :R Genişletmek için tıkla ... + Dejavu Yaşıyorum :R
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Mar 2013 #64 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Çünkü Saat Geç Oldu :R
S Stinko Kayıtlı Üye 24 Nis 2013 #65 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? dinlenmem Lazım Hayırlı geceler canlar
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 27 Nis 2013 #66 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Çünkü Ders Çalışmam Gerek Haftaya Bugün Sınavım Var :s Türkiye Ekonomisi Şimdilik Güle Güle
---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Çünkü Ders Çalışmam Gerek Haftaya Bugün Sınavım Var :s Türkiye Ekonomisi Şimdilik Güle Güle
S Stinko Kayıtlı Üye 20 Haz 2013 #67 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Sıkıldım iyi geceleriniz olsun dostlar
S Stinko Kayıtlı Üye 31 Tem 2013 #68 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Film izliycemmmmmmmm yeter bu kadar kaldıgım
Pâye Kayıtlı Üye 26 Ağu 2013 #71 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Çıkmam lazım çünküüüüüü Beşiktaşın maçı vaarrr
bluee Kayıtlı Üye 27 Ağu 2013 #74 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? çıkmak zorundayım çünkü yarın sabah 8 de toplantım var
Pâye Kayıtlı Üye 1 Eyl 2013 #76 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? çıkmam lazım çünkü kartalımın maçı varr
S Stinko Kayıtlı Üye 14 Eyl 2013 #77 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Çıkmam lazım randevum var hazırlanmam lazım incee iş
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 23 Şub 2016 #79 ---> Çıkmak zorundayım çünkü ? Uyumam gerekiyor