Çifte Hesap..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuSTuM

Banned
Merhabalar Eski Nickimi unuttuğum için yeni nick almıştım..

Eski hesabın şifresi ve kayıtlı Emailinide bilmiyorum yardımcı olursanız SustuM ile birleştirilmesini isterim. Veya sustum'u hiç kullanmam nasıl bir yol izlememi önerirsiniz ?
GokLeRiNdeRDi

Şu anki üyeliğimi bununla birleştirebilir misiniz ?
Kullanıcı adım GokLeRiNdeRDi olarak devam edebilir mi ? Mümkünse ?

Son düzenleme:
---> Çifte Hesap..

eğer böyle bir değişim söz konusu olursa bende bu adresimi alsam süper olur http://www.duslerforum.org/member.php?u=54142 tabi bunun ıspatlanmasıda lazım ama 2-3 mailden 1 tanesidir

[MENTION=158526]Kuman[/MENTION] ve [MENTION=158508]SuSTuM[/MENTION]

Eski hesabın şifresi ve kayıtlı Emailinide bilmiyorum yardımcı olursanız SustuM ile birleştirilmesini isterim. Veya sustum'u hiç kullanmam nasıl bir yol izlememi önerirsiniz ?
GokLeRiNdeRDi

[MENTION=158526]Kuman[/MENTION] ve [MENTION=158508]SuSTuM[/MENTION]

ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com adresiyle Özkan'a İletişime Geçiniz.

---> Çifte Hesap..

Tamam ben mailimi buldum bu verdiğim adrese giriş yapmayı deneyeceğim ama IP çakışır bu adresi banlayın?

---> Çifte Hesap..

Pek aktif olamıyorum net üzerinde Özkan Bey ilgilenir.

İspat hım doğru. Neyse Özkan Bey bir yol bulur. Zaten kendisine başka bir konu için bir mail atmıştım.

peki :R

[MENTION=158526]Kuman[/MENTION] veya [MENTION=152228]Han[/MENTION] Hangi Hesabını Kullanacaksın ??

---> Çifte Hesap..

Han Ganove yi almak için açtığım üyelikmiş. tek konum var zaten. özkan a facebooktan eskiden msj atmıştım ama cvp gelmemişti. nse Han olanı banlayabilirsin böyle iyim tşkler :)

---> Çifte Hesap..

Yani İspat içinForumun bazı eski ve yeni üyelerine ekip liderlerine photoshop çalışmalar yapmıştım bilirler ve Şairler atışmasını da ben başlatmıştım mailim şunlar olabilir..

mailler uzun ama hepsini yazmıyorum bunlardan biri olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Çifte Hesap..

[MENTION=158508]SuSTuM[/MENTION]

iletişim bilgilerini Özkan'a ulaştığında Özkan 'a verirsin. Forum içerisinde mesajlar içinde kısa veya uzun yazmazsan daha iyi olur.

ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com adresine email at . cevap gelene kadar bu hesabından devam et

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

---> Çifte Hesap..

GokLeRiNdeRDi

özkan beye teşekkürler.

DF Boot'a yakalanmışım :) ama zaten hesabı almak için konu açmıştım.
Sustum'u kullanmayacağım artık teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri