Çift Taraflı Tavada Alabalık

Earl Freyja

Bayan Üye
cift-tarafli-tavada-alabalik-500x333.jpg



Çift Taraflı Tavada Alabalık Tarifi'nin Malzemeleri
2 tane alabalık
Tuz
Karabiber
4 tane defne yaprağı
4 diş sarımsak
Tavayı yağlamak için çok az yağ
1 tane limon
Çift Taraflı Tavada Alabalık Tarifi'nin Yapılışı
Selamun Aleyküm!

Balık severler için alabalık tarifimi sizlerle paylaşıyorum. Çokta basit. Dışı çıtır içi yumuşacık nefis alabalık.

Balıkları temizletip aldım .İyice yıkayıp süzüyoruz. Tuz ,karabiberle balıkların içini dışını ovuyoruz. İçine sarımsak rendesi ve defne yaprağı koyup 20 dk bekletiyoruz.

Ben çift taraflı ızgara tavada yaptım .Kendi buharıyla pişti. Sizde ızgarada yada ağzı kapalı tavada yapabilirsiniz. Önce 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağ ile tavayı yağladım. Tavayı ısıtıp balıkları öylece yerleştirdim. Orta ateşte alt üst pişirdim.
Hiçte balık kokusu olmadı bol roka salatası eşliğinde servise hazır yanında limon olmazsa olmaz.

Afiyet Olsun:)
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst