aslaa sevdiqin birine yalan söleip üzdünmü
İnci 1907 Prenses 24 Ocak 2009 #1,664 konuşmuşumdur ama yüzünede sölemişimdir alltaki kıl olduğun kşinin adını yaz
İnci 1907 Prenses 24 Ocak 2009 #1,666 güzel soru ya yalan sölememk lazım hatırlamıyorum ama olabilir tabi bu arada dikizlemekten kastın ne altaki forumda kıl olduğun kişi varmı varsa isim
güzel soru ya yalan sölememk lazım hatırlamıyorum ama olabilir tabi bu arada dikizlemekten kastın ne altaki forumda kıl olduğun kişi varmı varsa isim
Bezmi$h Banned 24 Ocak 2009 #1,667 kapı delıgınden tuvaletın ustunden felan kıl oldugum kımse yok alttaki hiç birisini öldürmek istedin mi
kapı delıgınden tuvaletın ustunden felan kıl oldugum kımse yok alttaki hiç birisini öldürmek istedin mi
İnci 1907 Prenses 24 Ocak 2009 #1,668 hı anladfım oldu itiraf edişyorum küçüktüm o zmn ama :$ ewt ama sonra dedimki kendi kendime neden öldürerek ona ödül vereyimki yaşasın bu dünyada zamanla onu ezende olcaktır alltaki telefon numaranın son 2 harfini yaz
hı anladfım oldu itiraf edişyorum küçüktüm o zmn ama :$ ewt ama sonra dedimki kendi kendime neden öldürerek ona ödül vereyimki yaşasın bu dünyada zamanla onu ezende olcaktır alltaki telefon numaranın son 2 harfini yaz
İnci 1907 Prenses 24 Ocak 2009 #1,670 ewt ama sevmiyorum iltifatı yalakalık gibi geliyo bna altaki en sevdiğin şarkıcı
İnci 1907 Prenses 24 Ocak 2009 #1,674 ewt mecburiyetten alltaki çıktığın kişini isimini yaz yada en son çıktığın malum cesaret oyunu bu
Bezmi$h Banned 24 Ocak 2009 #1,675 sımdı cıktıgım yok ama son cıktıgımın ısmı Esra sevdıgının ısmını hıc yola yada duvara felan yazdın mı
sımdı cıktıgım yok ama son cıktıgımın ısmı Esra sevdıgının ısmını hıc yola yada duvara felan yazdın mı
İnci 1907 Prenses 24 Ocak 2009 #1,676 ewt eglenceli oluyo tavsiye ederim alltaki hiç birisine senden nefret ediyorum dedin mi
Bezmi$h Banned 24 Ocak 2009 #1,679 bir kac defa olmustur alttaki hiç birisini seni seviorum diyerek kandırdın mı