hayir... hatta hic uyumadım daha.. hahaha altakii neden bu sıteyı tercıh edıyorsun..
Dance_ Banned 11 Şub 2008 #121 hayir... hatta hic uyumadım daha.. hahaha altakii neden bu sıteyı tercıh edıyorsun..
Dance_ Banned 11 Şub 2008 #123 valla bugun uye oldum.. ve uye oldugumdan berı bu sıtedeyım. ama sen oldugun ıcın degıl altakii kendini kisa ve öz bana anlat
valla bugun uye oldum.. ve uye oldugumdan berı bu sıtedeyım. ama sen oldugun ıcın degıl altakii kendini kisa ve öz bana anlat
-oZKan- Ceo Admin 11 Şub 2008 #124 sınırLıyım agresıfım asabıyım ... !! aLttakı sevdıgın ınsan tam 9 saatten fazla senden uzakkalsıysa haber alamıyrsan ne yaparsın
sınırLıyım agresıfım asabıyım ... !! aLttakı sevdıgın ınsan tam 9 saatten fazla senden uzakkalsıysa haber alamıyrsan ne yaparsın
-oZKan- Ceo Admin 11 Şub 2008 #126 evet sevdıgım mı bılmıyorum ama unutamadıgım var .. alttakı cıktıgın varmı ?
dolunay23 Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #130 ooo hemde nasıl zorluıo valla beni alttaki unutamadıgın bir olayı giriş gelişme sonuç. kompozisyon şeklinde anlatırmısın şaka tabi arkadaşına aşık oldun mu hiç
ooo hemde nasıl zorluıo valla beni alttaki unutamadıgın bir olayı giriş gelişme sonuç. kompozisyon şeklinde anlatırmısın şaka tabi arkadaşına aşık oldun mu hiç
Caramio Bayan Üye 11 Şub 2008 #131 yok allah gostermesin zor istir.. ben hep sorumsuzlara asik olmusum farkettimde ( gerci bi defa asik oldum otekiler sevgi diyelim herseye ragmen ask miiii (
yok allah gostermesin zor istir.. ben hep sorumsuzlara asik olmusum farkettimde ( gerci bi defa asik oldum otekiler sevgi diyelim herseye ragmen ask miiii (
1kisi Bayan Üye 11 Şub 2008 #134 insanlar... bazen aptal oldugunu dusundugun olur mu * bunu ben neden yaptım dedigin ?
1kisi Bayan Üye 11 Şub 2008 #136 hayr..(soru garip mi geldi ?) sil bastan dedigin oldu mu ?ama yapamadıgın ?
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #138 neyin sonu ya b u satte kafam basmıyo herelde nnamadım kendini iyi görüyonmu*