beyaz yalan var (: yalan söylemek durumundaysan dürüst olup doğruyu söylermisin
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 25 Kas 2008 #1,141 beyaz yalan var yalan söylemek durumundaysan dürüst olup doğruyu söylermisin
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 25 Kas 2008 #1,143 sevdiğim birine neden sevmiyorum diyim ki =) sevdiğine yalan söylermisin
MuStİ-60 Kayıtlı Üye 25 Kas 2008 #1,146 bi gün samsuna fanta gençlik festivaline gitmiştim o gitme demişti sonra da gitmedim diye yalan sölemiştim
bi gün samsuna fanta gençlik festivaline gitmiştim o gitme demişti sonra da gitmedim diye yalan sölemiştim
bat-women Bayan Üye 25 Kas 2008 #1,156 cesaretLiyim - kokoşumm senin kendinde beğendiğin 5 özeLLiğin??
SansaR![z]z (: Banned 25 Kas 2008 #1,157 GözLerim- kaLßim- siLdiim zaman 1 daa hatrLamam - acık sözLü oLmam-sacLarm xD [ dıs qörnste karstı ama ] sewdqnn bas hrfi?
GözLerim- kaLßim- siLdiim zaman 1 daa hatrLamam - acık sözLü oLmam-sacLarm xD [ dıs qörnste karstı ama ] sewdqnn bas hrfi?
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 25 Kas 2008 #1,158 sezgilerimin güçlü olması insanlarla iyi oynayabilmem akıllı olmam açıksözlü olmam dürüst olmam sevgilin sana tokat atsa çıkmaya devam edermisin
sezgilerimin güçlü olması insanlarla iyi oynayabilmem akıllı olmam açıksözlü olmam dürüst olmam sevgilin sana tokat atsa çıkmaya devam edermisin
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 25 Kas 2008 #1,159 SansaR![z]z (:' Alıntı: GözLerim- kaLßim- siLdiim zaman 1 daa hatrLamam - rap dnLemem -sacLarm xD [ dıs qörnste karstı ama ] sewdqnn bas hrfi? Genişletmek için tıkla ... sevdiğimin ismi betül sevgilin sana tokat atsa çıkmaya devam edermisin aynı soru
SansaR![z]z (:' Alıntı: GözLerim- kaLßim- siLdiim zaman 1 daa hatrLamam - rap dnLemem -sacLarm xD [ dıs qörnste karstı ama ] sewdqnn bas hrfi? Genişletmek için tıkla ... sevdiğimin ismi betül sevgilin sana tokat atsa çıkmaya devam edermisin aynı soru