tsunami diesel çağla turi sina himes forumda olmazsa olmaz dediğin varmı :D
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,081 tsunami diesel çağla turi sina himes forumda olmazsa olmaz dediğin varmı
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,083 yaaaaa sorularımı bana yöneltiyon haksızlık senin dediklerinin aynısı forumda banlansada kurtulsak dediğin biri varmı hahaha
yaaaaa sorularımı bana yöneltiyon haksızlık senin dediklerinin aynısı forumda banlansada kurtulsak dediğin biri varmı hahaha
.:Çağla:. Bayan Üye 23 Kas 2008 #1,084 yok gerekte yok.. aynı soru söz bundan sonra değişecek önemli birşey..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,085 Allah kimseye yasatmasın banı bunu diyorum ve kimsenin banlanmasını istemem admin olsaydın geçmişte tartıstığını birine gıcık gidermiydin
Allah kimseye yasatmasın banı bunu diyorum ve kimsenin banlanmasını istemem admin olsaydın geçmişte tartıstığını birine gıcık gidermiydin
MyRoSe Bayan Üye 23 Kas 2008 #1,086 hyr olmasamda gıcıksam banlanmak pahasına zaten lafımı soylerım esirgemem'! en nefret ettiğin kişi birgun olurda eline duser yardım isderse yardım edermısın?
hyr olmasamda gıcıksam banlanmak pahasına zaten lafımı soylerım esirgemem'! en nefret ettiğin kişi birgun olurda eline duser yardım isderse yardım edermısın?
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,087 insanlık adına evet ederim.. sana yapılan bir hatayı affedermisin yoksa bir şans daha veririmisin
.:Çağla:. Bayan Üye 23 Kas 2008 #1,088 hataya bağlı..! aynı soru.. beynim yorgun soru bulamıyorum idare edin
MyRoSe Bayan Üye 23 Kas 2008 #1,090 kınci olmadığım için evet affederım ama birkere nefretımı kazanmasın! atom bombasından daha tehlıke bir hale gelırım! inadın uğruna yanlışlara doğru dermisin?
kınci olmadığım için evet affederım ama birkere nefretımı kazanmasın! atom bombasından daha tehlıke bir hale gelırım! inadın uğruna yanlışlara doğru dermisin?
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,091 eğer karşıdaki kişiye laf anlatamıyorsam bu doğrudur diye evet yanlışa doğru derim sevdiğin biri için takımını dğeiştiririmisin cevapsız kaldı bu
eğer karşıdaki kişiye laf anlatamıyorsam bu doğrudur diye evet yanlışa doğru derim sevdiğin biri için takımını dğeiştiririmisin cevapsız kaldı bu
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,094 asla... aşık olduğun kişi için kendini değiştirebilirmisin onun sevmediği huyları vs
.:Çağla:. Bayan Üye 23 Kas 2008 #1,095 hımm..kendim olurum beni böyle kabul etmeli.. hayatında hiç rangere bindin mi..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,096 binmedim herhangi bir yazılıda kopya çektikten sonra hocaya kopya çektim demek zorunda kaldınmı =)
.:Çağla:. Bayan Üye 23 Kas 2008 #1,097 kopya çekmediğim için nayır.. çekmeye kalktığımdada kötü şeyler oldu..:| en son hangi yazılıdan düşük aldın..
kopya çekmediğim için nayır.. çekmeye kalktığımdada kötü şeyler oldu..:| en son hangi yazılıdan düşük aldın..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,098 en son lise 1 de almıştım biyolojiden 24 bu sene matematik 55 birine hiç senden nefret ediyorum diyebilirmisin
en son lise 1 de almıştım biyolojiden 24 bu sene matematik 55 birine hiç senden nefret ediyorum diyebilirmisin
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Kas 2008 #1,100 daha farklı bişey derim çok sevdiğin biri düşüncene karsı çıktı düşünceni savunurmusun yoksa konuyu geçiştirirmisin
daha farklı bişey derim çok sevdiğin biri düşüncene karsı çıktı düşünceni savunurmusun yoksa konuyu geçiştirirmisin