evet :D annenı mı daha cok sevıyosun babanı mı hahaha
MyRoSe Bayan Üye 21 Kas 2008 #927 değilım nefret ettiğin birine en fazla ne kadar zarar vere bilirsin
İnci 1907 Prenses 21 Kas 2008 #930 aa olmaz ama isim yazmadın 2 kişi ile (emrah , onur ) bugüne kadar yaptığın en çılgın olay neydi
MyRoSe Bayan Üye 21 Kas 2008 #931 cici kızım ben cılgınlık falan cıx en buyuk sırrın ne hahaha hadi cvb ver sıkıyosa
bat-women Bayan Üye 21 Kas 2008 #932 sıkıyor en büyük sırrım x kişisini dostum sevdiği için x kişisine senisevmiom dedim oysaki ne çok sefiordumm sevgiLin varsa adı yoksa sevdiğin şahısın adı??
sıkıyor en büyük sırrım x kişisini dostum sevdiği için x kişisine senisevmiom dedim oysaki ne çok sefiordumm sevgiLin varsa adı yoksa sevdiğin şahısın adı??
MyRoSe Bayan Üye 21 Kas 2008 #935 beni seveni severim sevmeyeni saygılar hayatta olmassa olmaz dediğin tek şey
-oZKan- Ceo Admin 21 Kas 2008 #939 msnde cıkmak ? camdan dısarı mı . sanal cıktıgın demek ıstedıysen evet oldu . ---- sıteden gıcık oldugun bırısı varmı
msnde cıkmak ? camdan dısarı mı . sanal cıktıgın demek ıstedıysen evet oldu . ---- sıteden gıcık oldugun bırısı varmı
MyRoSe Bayan Üye 21 Kas 2008 #940 msn ne yaf msn kullanmam sanal dersen evet aşk denince aklına gelen 3şey