Kızıosan sölemem Mutlu musun?
Tr-[q] # Kayıtlı Üye 14 Şub 2008 #382 qzL désém qzL déiL cRkn dSm CrKin déğiL anLdn mı ?? aLttaKy sn ?
ChocoLat£qirL Bayan Üye 15 Şub 2008 #389 9 mu ne öle bşy alttaki snn çktklarnın içnden en sewdğnin adı ?
DeepKusursuz Kayıtlı Üye 15 Şub 2008 #390 Burçak!.....Çok Sevmişdim Elin OLdu!... Altdaki Sen En Son Hangi Sevgiline Tokat Atmıştın Neden ? Son düzenleme: 15 Şub 2008
QueeN Bayan Üye 15 Şub 2008 #391 BeNi YiLBaŞinDa YaNLiZ BiRaKTiĞi iÇin KaVGa Edip ToKaT AttiM aLTaKi En SoN AyRiLDiğiN KiŞiYi ÖzLüYoMuSun?
BeNi YiLBaŞinDa YaNLiZ BiRaKTiĞi iÇin KaVGa Edip ToKaT AttiM aLTaKi En SoN AyRiLDiğiN KiŞiYi ÖzLüYoMuSun?
šĤэкiLM!crQ Kayıtlı Üye 15 Şub 2008 #393 öZLemeq Ne DemeK UNUTAMADIM BILE ... SewqıLınDen TOKAT YEDNMI !
QueeN Bayan Üye 15 Şub 2008 #394 EveT SuaN MeSeLaa.. ALtaKi HaYaTiNda UnuTaMaDiN Bi OLaY VarMi VarSa AnLaTirMiSiN?
Caramio Bayan Üye 15 Şub 2008 #395 var ...Anlatmam Alttaki insanlar nie hep yalan sahte , dusundunmu hic
DeepKusursuz Kayıtlı Üye 15 Şub 2008 #396 Düşündüm Ve Araştırdım Piskoloji çok farklı söylüyo sevglim çok farklı söylüyo arasında kaldım!... Altdaki Kız Arkadaşını Cepteyken kapatması için yalan söledinmi ?
Düşündüm Ve Araştırdım Piskoloji çok farklı söylüyo sevglim çok farklı söylüyo arasında kaldım!... Altdaki Kız Arkadaşını Cepteyken kapatması için yalan söledinmi ?