---> CeSaReeeT!!!... (: çokkk hahaha ayırmadm ! sen altaki degersiz biri için gözyası döktün mü
'-DamLa Bayan Üye 22 Eyl 2010 #2,281 ---> CeSaReeeT!!!... çokkk hahaha ayırmadm ! sen altaki degersiz biri için gözyası döktün mü
CoLinX Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #2,282 ---> CeSaReeeT!!!... maLesef. Vazgeçmek yerine kaderine mahkum oLmayi Sectinmi ?
'-DamLa Bayan Üye 22 Eyl 2010 #2,283 ---> CeSaReeeT!!!... seçtim. alltaki hiç intahar etmek istedn mi
CoLinX Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #2,286 ---> CeSaReeeT!!!... Evden kaçmak deiLde.. bi gun.. haber vermeden.. geLmemistim kucukken 15 yasinda faLan.. hic kayboLdunmu.
---> CeSaReeeT!!!... Evden kaçmak deiLde.. bi gun.. haber vermeden.. geLmemistim kucukken 15 yasinda faLan.. hic kayboLdunmu.
'-DamLa Bayan Üye 22 Eyl 2010 #2,289 ---> CeSaReeeT!!!... onu yapacak adam anasınn karnndan dogmadı p hyr. sevmedgn birini sevdm dedin mi
CoLinX Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #2,290 ---> CeSaReeeT!!!... bazen iliskinin basLarinda.. Kücük yaLanLar oLmaLi.. Demisimdir. Ama uzatmamisimdir. Şimdi olsa onuda yapmam ya. varLiginin baskaLarini huzursuz ettigini hic dusundunmu ?
---> CeSaReeeT!!!... bazen iliskinin basLarinda.. Kücük yaLanLar oLmaLi.. Demisimdir. Ama uzatmamisimdir. Şimdi olsa onuda yapmam ya. varLiginin baskaLarini huzursuz ettigini hic dusundunmu ?
'-DamLa Bayan Üye 22 Eyl 2010 #2,291 ---> CeSaReeeT!!!... çokkkkkkkkkkkkkk. bazen bndan ölmk bile istedm . üniversite okuyon mu
CoLinX Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #2,292 ---> CeSaReeeT!!!... biraktim iş hayatina atiLmistim onuda biraktim sacma sapan bi hal işte sen okuosunmu
---> CeSaReeeT!!!... biraktim iş hayatina atiLmistim onuda biraktim sacma sapan bi hal işte sen okuosunmu
'-DamLa Bayan Üye 22 Eyl 2010 #2,293 ---> CeSaReeeT!!!... evet ama üni degl lise son .. onsuz asla olmaz dedgn biri var mı
LityuM Bayan Üye 25 Eyl 2010 #2,298 ---> CeSaReeeT!!!... Çoo...k. Hiç hayatına son vermeyi denedin mi ?