---> CeSaReeeT!!!... (: evet pranı btirip dönmek içn yrümek zorunda kaldn mı=P
sleepless Bayan Üye 17 Şub 2009 #2,141 ---> CeSaReeeT!!!... evet pranı btirip dönmek içn yrümek zorunda kaldn mı=P
Salvo Kayıtlı Üye 17 Şub 2009 #2,142 ---> CeSaReeeT!!!... öle bişe olursa istop çekerim hahaha Altakş ya sn
sleepless Bayan Üye 17 Şub 2009 #2,143 ---> CeSaReeeT!!!... olmadı hiç tedbrliim grek kalmas inş=D bi yalanın yakalandıında feci bozulduun oldu mu hiç
---> CeSaReeeT!!!... olmadı hiç tedbrliim grek kalmas inş=D bi yalanın yakalandıında feci bozulduun oldu mu hiç
gizli.prenses Bayan Üye 18 Şub 2009 #2,144 ---> CeSaReeeT!!!... hayır yalan sölediim seyler olmustur ama hiç yakalanmadım Alttaki hiç sevmediin kişiyi ucurumdan ittinmi??d.
---> CeSaReeeT!!!... hayır yalan sölediim seyler olmustur ama hiç yakalanmadım Alttaki hiç sevmediin kişiyi ucurumdan ittinmi??d.
N ` nazLı .. Bayan Üye 18 Şub 2009 #2,146 ---> CeSaReeeT!!!... o bNm içiN öLüyoR mu ( sewDiqin içiN aiLenDen wazqeÇer miSin?
İnci 1907 Prenses 18 Şub 2009 #2,147 ---> CeSaReeeT!!!... yaşıma baglı ve karşımdakinin sevgisine baglı degerse ewt sonuçta evlenince ailemle oturmuycam dimi alltaki sınıfınzda kaç kız kac erkek var
---> CeSaReeeT!!!... yaşıma baglı ve karşımdakinin sevgisine baglı degerse ewt sonuçta evlenince ailemle oturmuycam dimi alltaki sınıfınzda kaç kız kac erkek var
sleepless Bayan Üye 23 Şub 2009 #2,148 ---> CeSaReeeT!!!... vlla en kalabalk snf bzmki olduu içn hiç symadım hiç fareden korktun mu
Déath.And.Curse Bayan Üye 25 Şub 2009 #2,149 ---> CeSaReeeT!!!... ewd..xD derste kafn eSince çıkrmısn..xD