Sevgilimi Ve Pc'mi İsderdim:D
By_XMaT Kayıtlı Üye 30 Ağu 2009 #169 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? sevdiğim kişi olsun çünkü o bnm herşeyim
---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? sevdiğim kişi olsun çünkü o bnm herşeyim
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 3 Eyl 2009 #170 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? incim olsun
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 3 Eyl 2009 #171 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? ailem ve hüseyin
Déath.And.Curse Bayan Üye 4 Eyl 2009 #172 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? aiLem
ReLax BaBy Bayan Üye 4 Eyl 2009 #173 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? TuqCe*m we emRe*m
DadLuu JoJuqk Kayıtlı Üye 4 Eyl 2009 #174 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? üstteqi
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 4 Eyl 2009 #175 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? Gidemiceğim için kimse
tutqu_kaulitz Bayan Üye 4 Eyl 2009 #176 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? ailemi ve Mert'i isterdim =) haytta en çok dğer verdiğim insanlar onlar benim için...
---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? ailemi ve Mert'i isterdim =) haytta en çok dğer verdiğim insanlar onlar benim için...
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 4 Eyl 2009 #177 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? ailem yeter
ReLax BaBy Bayan Üye 4 Eyl 2009 #178 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? emRe*m
Fearless_ster Kayıtlı Üye 4 Eyl 2009 #179 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? Ailem
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 4 Eyl 2009 #180 ---> Cennete yanınızda kimin ya da hangi eşyanızın olmasını isterdiniz? aiLem